Furuvegen 3, 6443 Tornes i romsdal

Eieform: selveier
Boligtype: Enebolig
Soverom: 4
Primærrom: 124m²
Bruksareal: 177m²
Energimerking: G
Byggeår: 1967
Tomt: 1575m²
Knr: 1548
Gnr: 13
Bnr: 78
Prisantydning: 1.750.000,-
Ligningsverdi: 616.767,-
KommunaleAvgifter: 18.927,-
Eiendomstype
Enebolig
Prisantydning

1 750 000

 kr
+ Omkostninger
124/177 m²
4
1967

Beskrivelse

For fullstendig informasjon om boligen, bestill prospekt fra Møre Eiendomsmegling.
Fasiliteter
balkong/terrasse, garasje, sentralt

Beliggenhet
Eiendommen ligger sentralt på Tornes, i veletablert boligområde. Rimelig gangavstand til bl. a skole og butikk. Ca 8 km til Elnesvågen.

Inneholder
1. etasje:
BRA ca 67 m². P-rom ca 64 m².
Vindfang, entre med trapp til loft og kjeller, kjøkken, stue og bod.

Loft:
BRA og p-rom ca 50 m².
Loftsgang, 4 soverom og bad.

Kjeller:
BRA ca 60 m². P-rom ca 10 m².
Vaskerom, gang med trapperom, bod og kjellerrom.

Standard
Boligen er i stor grad som oppført. Det er skiftet vinduer i 1. etasje og loftsetasje, samt ytterkledning på to vegger. Innvendig er det kun gjort enklere overflate-oppgraderinger i blant annet stue.

Det som anmerkes er i stor grad relatert mot alder på bygningen og datidens byggeskikk. Av forhold som må gjøres noe med umiddelbart er rehabilitering av bad. Ellers er taktekking å anse som utlevd. Drenering har oppnådd normal brukstid og det er grunnfukt i gulv og grunnmur i kjeller.

Kjøkken:
Malt treinnredning med benker og overskap. Benkeplate i laminat/respatex. Hel stål benkebeslag med oppvaskkum og utslagsvask. Flis mellom benk og skap. En benkeoppvaskmaskin er innbygd i benk. Ellers er det lagt opp for frittstående hvitevarer.

Det er kun integrerte hvitevarer som følger med eiendommen. Dette avviker fra bransjenormen.

Bad:
Vinylbelegg på gulv, sponplater med malt overflate og flis til brystningshøyde på vegger og malt plate i himling. Gulvmontert wc, vegghengt servant og badekar uten frontplater med hånddusj.

Vaskerom:
Malt murgulv, malt murpuss på vegger og natur rupanel i himling. Stål skyllekar og utslagsvask i stativ. Opplegg for vaskemaskin. Gulvmontert wc.

Gulv:
I 1. etasje og loft er det vinylbelegg. I kjeller er det natur og malt murgulv.

Vegger:
I 1. etasje og loft er det platekledde vegger med tapet og malt plate, skyggepanel natur i deler av stue. I kjeller er det malt mur.

Innvendige himlinger:
I 1. etasje og loft er det malte plater/malerpapp. PLankettplater i stue. Rupanel natur i kjeller.

Vinduer:
I 1. etasje og loft er det trevinduer med
2-lags isolerglass. I kjeller det koblavinduer.

Taktekking:
Fasett-eternitt.

Informasjon er hentet fra tilstandsrapport, og det henvises til denne for utfyllende informasjon. Interessenter oppfordres til å gjøre seg kjent med fullstendig rapport, da dette kun er et utdrag. Tilstandsrapporten følger vedlagt.

Det elektriske anlegget ble sist kontrollert i 2005. Det forelå den gang ingen pålegg på anlegget.

Oppvarming
Elektrisk.
I stue er det en eldre oljekamin. Denne er betjent fra nedgravd oljetank og løfter med tank i trappenedgang til kjeller. Det vil om kort tid ikke kunne benyttes oljefyrt ildsted i private boliger, så oljekaminen med tilhørende utstyr må anses som kondemnert. Oljetanken er nedgravd utenfor grunnmur mot nord. Nedgravde oljetanker er underlagt "Forskrift om tiltak for å motvirke fare for forurensning fra nedgravde oljetanker". Dersom det ikke foreligger dokumentasjon på tank må det påregnes at slik dokumentasjon blir krevd i tiden fremover. I slike tilfeller kan det ikke utelukkes at tank må/bør fjernes eller sikres på forskriftsmessig måte.

Alder på teglpipe tilsier at man kan påregne behov for oppgradering av røykrør i tiden fremover. Alle 4 sider på teglpipen skal være fri slik at man kan se/kontrollere hele røykstokken. Brennbart materiale kan ikke kles nærmere enn 10 cm. Det er her treverk mot pipe i stue, samt i begge soverom i loftsetasje, og i takgjennomføring ut er det treverk inntil pipestokk. Rundt sotluke skal det være 30 cm avstand til brennbart materiale på alle sider. Her er det treverk inntil luke på én side. Det er derav en del forhold her som normalt blir anmerket etter kontroll med krav om retting.

Løpende kostnader
Innboforsikring, bygningsforsikring, strøm etc. Dette er utgifter som vil variere med avtale og forbruk.

Byggemåte (bebyggelse)
Bebyggelsen består av enebolig oppført i 1967. Tradisjonell standard med kjeller, 1. etasje og loftsetasje. Grunnmur av betongstein og isolert bindingsverk over. Saltak.

I tillegg er det oppført en enkel garasje og en enkel bod. Garasjen har betonggulv mot grunn, ringmur av betongstein og enkelt bindingsverk over. Saltak tekket med bølgeblikk. Vippeport av tre.
Boden er oppført på betongfundamenter i grunn med enkel trekonstruksjon over. Pulttak tekket med asfaltshingel. Sidehengslede treporter i front.

Ferdigattest/brukstillatelse
Bygningene er bygget før bygningslovens virkning av 1965, og det finnes derfor ikke midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest i kommunens arkiv. Bygningene er å anse som lovlig oppført, slik de var fra opprinnelsen. Kommunen kan ikke se å ha mottatt søknader om tilbygg/påbygg, eller andre vesentlige ominnredninger.

Parkering
Garasje. Det er også god plass til parkering på gårdsplassen.

Adkomst
Se kart.

Tomt
Eiet tomt på ca 1 575 m². Kommunen kommenterer at det kan være noe fiktive grenser. Tomta er relativt flat og har opparbeidet plen og hage, og er beplantet med hekk, busker og trær.

Regulering
Eiendommen ligger i regulert område, og er godkjent utnyttet til boligformål. Utsnitt av reguleringsplan med bestemmelser for Tornes boligområde er vedlagt. Det er registrert sak med godkjente, men ikke igangsatte prosjekt på naboeiendom og i nærområdet for gnr 13 bnr 78. Sakene gjelder tilbygg bolighus på gnr 13 bnr 75, og tilbygg bolighus på gnr 13 bnr 303.

Vei, vann, avløp
Offentlig.

Tinglyste rettigheter
Se grunnbok. Det er ingen tinglyste heftelser eller rettigheter.

Adgang til utleie
Eiendommen kan fritt leies ut. Vær da oppmerksom på eventuell skatt av leieinntekter, og mulig gevinstbeskatning ved et senere salg.

Overtakelse
Etter avtale med eier.

Avhendingsloven
Eiendommen overdras slik den fremstår ved besiktigelse. Selger fraskriver seg ansvar i henhold til avhendingsloven § 3-9. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann før bud inngis. Brosjyre om ?Lov om avhending av fast eiendom? kan fås av megler.

Boligkjøperforsikring
Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Det er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Betalingsbetingelser
1) Kjøpesum samt omkostninger innbetales pr. overtakelsesdato.
2) Skriftlig finansieringsbekreftelse må fremlegges senest ved kontraktsmøte.

Omkostninger
1) Dokumentavgift til Staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
2) kr 525,- i tinglysingsgebyr for skjøte og kr 199,- for grunnboksattest.
3) Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter; kr 525,- pr. stk.
4) Boligkjøperforsikring kr 9 200,- (valgfritt)

Fullstendig informasjon om boligen
Møre Eiendomsmegling oppfordrer alle interessenter til å innhente fullstendig prospekt for å få all tilgjengelig informasjon om eiendommen.
Dette vil gi deg det beste grunnlaget for å vurdere om akkurat denne eiendommen er den rette for deg.
Vi gjør oppmerksom på at nettannonsen ikke nødvendigvis inneholder all praktisk og juridisk informasjon.

Kontakt megler eller last ned salgsprospektet direkte.

Grete Julnes Lia

Grete Julnes Lia


Eiendomsmegler MNEF

 
Furuvegen 3