Grandbakken 6, 6300 Åndalsnes

Eieform: selveier
Boligtype: Leilighet
Soverom: 4
Primærrom: 149m²
Bruksareal: 182m²
Byggeår: 1941
Tomt: 292m²
Knr: 1539
Gnr: 26
Bnr: 89
Prisantydning: 2.350.000,-
Ligningsverdi: 575.670,-
KommunaleAvgifter: 19.375,-
Eiendomstype
Leilighet
Prisantydning

2 350 000

 kr
+ Omkostninger
149/182 m²
4
1941

Beskrivelse

For fullstendig informasjon om boligen, bestill prospekt fra Møre Eiendomsmegling.
Fasiliteter
balkong/terrasse, peis, ingen gjenboere, barnevennlig, rolig område, utsikt, hage, sentralt

Beliggenhet
Veldig sentral beliggenhet på Åndalsnes i rolige omgivelser, like ved ærverdige Grand Hotel. Her er det gåavstand til barnehage, skole, butikker og alle sentrums fasiliteter. Perfekt for deg som vil bo romslig, rolig og sentrumsnært!

Sentrum av Åndalsnes er bare en liten spasertur unna. Sentrum kan by på flere kaféer, dagligvarebutikk, frisører, bank, vinmonopol, apotek, restauranter og mye mer. Tindesenteret ligger også her med kafé, restaurant og klatresenter! Litt utenfor sentrum finner du Raumasenteret med ytterligere servicetilbud, nærmere bestemt på Øran.

Rauma Kulturhus er en av de nærmeste naboene. Her finner du Rauma folkebibliotek, Åndalsnes kino med to saler, Rauma kulturskole og Studiesenteret Rauma. Huset åpnet i 2007, og er flott bygg med et bredt spekter av aktiviteter.

Innenfor ca 5 minutt gange finner du Åndalsnes barneskole, Åndalsnes ungdomsskole og Rauma Videregående. Det samme gjelder Åndalsnes barnehage og Myra Barnehage. Barnehagene Tryggheim og Rabben er også lokalisert på Åndalsnes.

Rauma kommune sin visjon er å være ?verdens beste kommune for naturglade mennesker?, og har derfor mangfoldige og varierte tilbud innenfor friluftsliv.
Med noen av landets villeste fjellområder med bl.a. Trolltindene, Trollveggen, Romsdalshorn og Venjetindene. Ønsker du en fin trimtur så starter turen opp Romsdalstrappa og til Rampestreken bare et steinkast unna boligen.

Inneholder
Kjeller: Felles vaskekjeller, felles tørkerom, felles bod, felles bad og felles gang/trapperom.

1. etasje: Inngangsparti

2. etasje: Stue, tv-stue, spisestue, kjøkken, 4 soverom, bad, gang, hall, bod, diverse kott/knevegger med god lagringsplass.

Loft: Uinnredet loftsrom med potensiale.

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangler godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken.

Oppgitt areal er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.

Standard
Kjøkken:
Kjøkkeninnredning av nyere dato med malte fronter/dører, integrerte hvitevarer og laminat benkeplater. Enkelte overskap med glassdører. Snekkerbygd.

Bad:
Dusjnisje. Gulvmontert toalett. Overflater av flis fra ca 2000 på gulv. Våtromspanel fra 2015 på vegg. Malt panel i himling. Hvitmalt baderomsinnredning med laminatplate og nedfelt servant. Varmekabler i gulv. (1 soverom har baderomsinnredning)

Gulv:
Laminatparkett på kjøkken. Parkett, linoleum og tepper. Flis på bad. Umalt betong i kjeller. Tregulv på loft.

Vegger:
Overflater av malt miljøstrie, tapet og malt panel.

Innvendige himlinger:
Malte platehimlinger, både som glatte plater og som plater i format 60x120 cm.

Vinduer:
Vinduer av tre med 2-lags isolerglass fra 1971 til 1990.
Enkelte vinduer av tre med 2-lags energiglass 2012.

Taktekking:
Taktekking av profilerte stålplater fra 1989.

Informasjon er hentet fra tilstandsrapport og det henvises til denne for utfyllende informasjon. Interessenter oppfordres til å gjøre seg kjent med fullstendig rapport, da dette kun er et utdrag. Tilstandsrapporten følger vedlagt.

Oppvarming
Luft-luft-varmepumpe med innedel i spisestue.
Varmekabler i gulv på bad.
Lukket peisovn med klebersteinsider på stue.
Peisovn med glassdør i gang.

Eieform beskrivelse
Eierseksjonssameiet er regulert av bestemmelsene i eierseksjonsloven, samt sameievedtektene. En eierseksjon er en sameieandel i bebygd eiendom med tilknyttet enerett til bruk av en bolig eller annen bruksenhet i sameiet. Den enkelte sameier rår som en eier over seksjonen. Ingen kan som utgangspunkt erverve mer enn to seksjoner i sameiet.
For felles ansvar og forpliktelser hefter hver sameier i forhold til sin sameiebrøk. Det følger av eierseksjonsloven § 25 at sameiet har panterett i hver seksjon (for krav som følger av sameieforholdet) med inntil folketrygdens grunnbeløp.
Hvis en sameier tross advarsel vesentlig misligholder pliktene sine, kan styret pålegge vedkommende å selge seksjonen, jf eierseksjonsloven § 26.

Løpende kostnader
Innboforsikring, felles bygningsforsikring, TV/internett, strøm etc. Dette er utgifter som vil variere med avtale og forbruk.

Byggemåte (bebyggelse)
Betong kjellervegger på opprinnelig bygning. Leca kjellermurer på tilbygget del.
Vegger i all hovedsak i isolert bindingsverk over murer.

Ferdigattest/brukstillatelse
Det foreligger ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse hos kommunen.

Parkering
Offentlig parkeringsplass på nordsiden av eiendommen.

Adkomst
Fra sentrum: Følg Gamle Romsdalsvegen og kjør opp Grandbakken. Eiendommen ligger da på høyre side. Grand Hotel på andre siden av gaten. Det vil bli skiltet av Møre Eiendomsmegling ved felles visning.

Tomt
Eiet tomt på 292 m², samt noe felles tomt. Se oversiktskart i salgsoppgaven. Tomten er pent opparbeidet med plener, prydbusker og trær. Belegningsstein til inngang. Tomten grenser til friareal mot vest og nord. Dette sørger for at det føles åpent og fritt rundt boligen til tross for den sentrale beliggenheten.

Regulering
Eiendommen ligger i et område regulert til boligbebyggelse. Reguleringsplan: "Områderegulering Åndalsnes sentrum".

Vei, vann, avløp
Offentlig.

Tinglyste rettigheter
Ingen tinglyste rettigheter eller servitutter.

Adgang til utleie
Boligen har ikke egen separat utleiedel men kan leies ut i sin helhet. Vær da for øvrig oppmerksom på eventuell skatt av leieinntekter, og mulig gevinstbeskatning ved et senere salg.

Overtakelse
Etter avtale med eier.

Avhendingsloven
Eiendommen overdras slik den fremstår ved besiktigelse. Selger fraskriver seg ansvar i henhold til avhendingsloven § 3-9. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann før bud inngis. Brosjyre om ?Lov om avhending av fast eiendom? kan fås av megler.

Boligkjøperforsikring
Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Det er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Betalingsbetingelser
1) Kjøpesum samt omkostninger innbetales pr. overtakelsesdato.
2) Skriftlig finansieringsbekreftelse må fremlegges senest ved kontraktsmøte.

Omkostninger
1) Dokumentavgift til Staten, 2,5% av kjøpesummen, samt
2) kr 525,- i tinglysingsgebyr for skjøte og kr 199,- for grunnboksattest.
3) Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter; kr 525,- pr. stk.
4)Boligkjøperforsikring kr 7 100,- (valgfritt)

Ansvarlig megler
Geir Kåre Tomren

Fullstendig informasjon om boligen
Møre Eiendomsmegling oppfordrer alle interessenter til å innhente fullstendig prospekt for å få all tilgjengelig informasjon om eiendommen.
Dette vil gi deg det beste grunnlaget for å vurdere om akkurat denne eiendommen er den rette for deg.
Vi gjør oppmerksom på at nettannonsen ikke nødvendigvis inneholder all praktisk og juridisk informasjon.

Kontakt megler eller last ned salgsprospektet direkte.