Øvre Helledalen 37, 6230 Sykkylven

Eieform: selveier
Boligtype: Enebolig
Soverom: 5
Primærrom: 173m²
Bruksareal: 194m²
Energimerking: E
Byggeår: 1983
Tomt: 1062m²
Knr: 1528
Gnr: 17
Bnr: 230
Prisantydning: 2.850.000,-
Ligningsverdi: 710.023,-
Lånetakst: 2.400.000,-
Verditakst: 2.700.000,-
KommunaleAvgifter: 12.311,-
Eiendomstype
Enebolig
Prisantydning

2 850 000

 kr
+ Omkostninger
173/194 m²
5
1983

Beskrivelse

For fullstendig informasjon om boligen, bestill prospekt fra Møre Eiendomsmegling.
Fasiliteter
balkong/terrasse, peis, barnevennlig, rolig område, off. vann og kloakk, hage, sentralt, turterreng

Beliggenhet
Boligen ligger barnevennlig til i populært boligområde uten gjennomgangstrafikk i Øvre Helledalen. Det er flott turterreng i nærområdet og gangavstand til barnehage, barneskole og buss-stopp. Det er ca 2km til Sykkylven sentrum med alle sentrumsfasiliteter.

Inneholder
Boligen har samlet BRA 194m² og P-rom 173m² og går over 2 etasjer. Hovedetasjen har p-rom 96m² og inneholder stue, kjøkken, bad med opplegg for vaskemaskin, 3 soverom, vaskerom/gang og vindfang. Fra stuen er det utgang til terrasse med trapp til hagen og fra ene soverommet er det utgang til en altan.
Underetasjen har p-rom 77m² og inneholder stue og kjøkken i åpen løsning, bad med opplegg for vaskemaskin, 2 soverom, trapperom og gang. Det er også 3 boder i etasjen.
Boligen har også kryploft uten målbart areal, med adkomst via luke i himling.

Underetasjen kan med enkle grep tilbakeføres til utleieleilighet.

Standard
Stue i hovedetasjen er lys og moderne og har delvis åpen løsning til kjøkkenet i etasjen. Det er god plass til spisestue i stuen. Kjøkkenet i hovedetasjen har innredning med profilert eikefronter og laminat benkeplate med nedfelt vask og platetopp. Integrert komfyr og opplegg for oppvaskmaskin. Stuen i underetasjen er lys og i åpen løsning med kjøkkenkrok. Kjøkkenet i denne etasjen har innredning med hvite fronter og laminat benkeplate. Opplegg for oppvaskmaskin. Kjøkkeninnredning her fremstår med skader på frontene og har fått TG3 i tilstandsrapporten. Kun integrerte hvitevarer medfølger i salget.
Badet i hovedetasjen har fliser på vegger og gulv og er innredet med wc, dusj med dusjvegger og baderomsinnredning med servant, underskap, overskap og speil med lys over. Varmekabler i gulvet. I etasjen var gangen ved kjøkkenet tidligere benyttet som vaskerom, men blir ikke beregnet som våtrom pr i dag. Det er fortsatt opplegg for vann og avløp på rommet. Badet i underetasjen er har malt belegg på gulvet og malte flater på veggene og er utstyrt med wc, dusjkabinett, benkeplate og baderomsinnredning med servant, underskap, og speilskap. Varme i gulvet og opplegg for vaskemaskin.
Innvendige flater i boligen:
Gulv: laminat, vinylbelegg, pvc belegg i staver og fliser.
Vegger: tapet, malte flater, malt panel og panelplater.
Himling: malte panelplater og hvite flater.

2 sikringsskap med felles måler. Skrusikringer. Det ble utført kontroll på anlegget av Elsikkerhet Møre AS 11.01.2018 uten pålegg.

Informasjon er hentet fra tilstandsrapport og det henvises til denne for utfyllende informasjon. Interessenter oppfordres til å gjøre seg kjent med fullstendig tilstandsrapport, da dette kun er et utdrag. Tilstandsrapporten finnes som vedlegg i fullstendig salgsoppgave med bilag som kan lastes ned eller fås hos megler.

Oppvarming
Det er montert luft til luft varmepump i boligen og en peis i hver stue. Ellers elektrisk oppvarming via panelovner i de rom hvor dette er montert.

Løpende kostnader
Innboforsikring, bygningsforsikring, strøm etc. Dette er utgifter som vil variere med avtale og forbruk. Kommunale avgifter kr 12.311,- pr år inkluderer vann, avløp, renovasjon og feiing (for året 2018). Det er eiendomsskatt på eiendommen, men hva eiendomsskatten for 2018 er enda ikke vedtatt i kommunen. For mer informasjon om eiendomsskatten ta kontakt med Sykkylven kommune.

Byggemåte (bebyggelse)
Boligen ble oppført i 1983 med grunnmur av leca lettklinkerblokk med utvendig murpuss og maling, yttervegger i bindingsverkkonstruksjon med utvendig liggende bordkledning i malt utførelse og takkonstruksjon av tre - sperrer med bordtro tekket med pappshingel. Vinduene i boligen er 3 og 2 lags glass med karmer og rammer i tre. Ytterdører og verandadør er av tre i malt utførelse med glass.

Kledningen på vestveggen er skiftet i senere tid, dreneringen og taktekkingen ble skiftet i ca. 2006.

For mer utfyllende informasjon se vedlagt tilstandsrapport datert 20.03.2018 skrevet av takstmann Halvard Godø.

Ferdigattest/brukstillatelse
Det foreligger ikke ferdigattest for bygget, men midlertidig brukstillatelse datert 24.03.1983. Kommentarer i midlertidig brukstillatelse går på utvendig puss av mur, støyp omkring utvendig trapp, permanent utvendig trapp, ferdigstilling av veranda, arbeid i kjeller. Det foreligger også ferdigattest for leiligheten i underetasjen datert 03.07.1989. Både midlertidig brukstillatelse og ferdigattest følger vedlagt i salgsoppgaven. I tillegg foreligger det godkjente byggetegninger som også er vedlagt salgsoppgavens bilag.

Parkering
Det er plass til biloppstilling i innkjørselen.

Adkomst
Se kart. Det vil bli skiltet av Møre Eiendomsmegling ved felles visning.

Tomt
Festet tomt 1.062,6m² som er opparbeidet med hage, forstøtningsmurer av mur/betong og noe beplantning.

Informasjon om festeavtale: Bortfester er Kato Edvard Vik. Festeavtalen ble tinglyst 14.06.1982 og har varighet på 80år fra signeringstidspunkt 01.05.1982, frem til år 2062. Det betales pr 2018 kr. 2.357,- pr år i festeavgift. Festeavgiften skal reguleres hvert 10 år i samsvar med endringer i konsumprisindeksen, neste regulering er i år 2022.
For mer informasjon og fullstendig avtale se vedlagt festeavtale.

Regulering
Boligen ligger i område regulert til boligformål (B11) i reguleringsplan for Vikedalen 1. Utsnitt av reguleringsplan med bestemmelser, matrikkelrapport og tegninger, samt grunnboksutskrift og takst/boligsalgsrapport følger vedlagt. Fullstendig reguleringsplan med bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Vei, vann, avløp
Eiendommen har adkomst via offentlig veg og er tilknyttet offentlig vann og avløp via private stikkledninger.

Tinglyste rettigheter
Følgende servitutter er registrert på eiendommens grunnbok:
Dagboknr. 103648 tinglyst 14.06.1982 - Festekontrakt
Ingen rettigheter registrert.
Festekontrakten følger vedlagt.

Adgang til utleie
Boligen benyttes for øyeblikket som enebolig, men er godkjent med to boenheter. Det må gjøres enkle grep for å tilbakestille til utleieleilighet i underetasjen.
Boligen er godkjent med utleiedel og er registrert i matrikkelen med 2 boenheter som tomannsbolig horisontaldelt.
Ved utleie gjøres oppmerksom på eventuell skatt av leieinntekter, og mulig gevinstbeskatning ved et senere salg.

Overtakelse
Etter avtale med eier.

Avhendingsloven
Eiendommen overdras slik den fremstår ved besiktigelse. Selger fraskriver seg ansvar i henhold til avhendingsloven § 3-9. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann før bud inngis. Brosjyre om ?Lov om avhending av fast eiendom? kan fås av megler.

Boligkjøperforsikring
Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Det er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Betalingsbetingelser
1) Kjøpesum samt omkostninger innbetales pr. overtakelsesdato.
2) Skriftlig finansieringsbekreftelse må fremlegges senest ved kontraktsmøte.

Omkostninger
1) Dokumentavgift til Staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
2) kr 525,- i tinglysingsgebyr for skjøte og kr 199,- for grunnboksattest.
3) Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter; kr 525,- pr. stk.
4) Boligkjøperforsikring kr 11 100,- (valgfritt)

Fullstendig informasjon om boligen
Møre Eiendomsmegling oppfordrer alle interessenter til å innhente fullstendig prospekt for å få all tilgjengelig informasjon om eiendommen.
Dette vil gi deg det beste grunnlaget for å vurdere om akkurat denne eiendommen er den rette for deg.
Vi gjør oppmerksom på at nettannonsen ikke nødvendigvis inneholder all praktisk og juridisk informasjon.

Kontakt megler eller last ned salgsprospektet direkte.

Nils Arne Riise

Nils Arne Riise


Eiendomsmegler MNEF

 
Øvre Helledalen 37