Postvegen 616, 6040 Vigra

Eieform: selveier
Boligtype: Leilighet
Soverom: 1
Primærrom: 63m²
Bruksareal: 63m²
Energimerking: G
Byggeår: 1909
Tomt: 296m²
Knr: 1532
Gnr: 1
Bnr: 35
Prisantydning: 1.550.000,-
Husleie: 616,-
Ligningsverdi: 348.273,-
Lånetakst: 1.400.000,-
Verditakst: 1.550.000,-
AndelFellesutgifter: 616,-
Eiendomstype
Leilighet
Prisantydning

1 550 000

 kr
+ Omkostninger
63/63 m²
1
1909

Beskrivelse

For fullstendig informasjon om boligen, bestill prospekt fra Møre Eiendomsmegling.
Beliggenhet
Eiendommen ligger på Roald på Vigra, like øst for småbåthavna blant eldre bebyggelse. Området rundt er etablert bebyggelse og eiendommen har lett tilkomst. Det er utsikt fra boligens balkong i 1. etasje. Dagligvarehandelen finnes på Gjøsund på Valderøya, evt Synes på Vigra. Bakeri i tidligere lokaler til Jokerbutikken på Roald. Det er ca 1 km til skole og barnehage på Roald hvor det også er idrettsanlegg. Ca 10-15 km til kommuneadministrasjon på Giske og ca 25 km til Ålesund via undersjøiske tuneller.

Inneholder
1. etasje: Entré/gang, soverom, stue/kjøkken og bad/vaskerom.

Oppgitt areal er hentet fra vedlagte tilstandsrapport datert 19.02.18 utført av Steinar Åkre.

Standard
Kjøkkeninnredning med hvite, høyglansede fronter og laminat benkeplate. Integrert oppvaskmaskin, komfyr med keramisk platetopp og kombinert kjøl- og fryseskap. Kjøkkenventilator er også montert.

Badet er flislagt og har varmekabler på gulv. Det er utstyrt med vegghengt wc, dusjkabinett og hvit baderomsinnredning med stor servant over underskap. Mekanisk vifte på vegg.

Vaskerom med adkomst fra bad med fliser på gulv og vegg. Benkeplate med korgreol, vaskemaskin og tørketrommel under. Varmtvannstank på 200 liter, og rør-i-rør-skap.

Innvendige overflater generelt :
Gulv: Parkett på alle tørre rom. Fliser på bad og vaskerom.
Vegger: Hvit mdf-panel.
Himlinger: Hvite plater.

Informasjon er hentet fra verdi- og lånetakst og det henvises til denne for utfyllende informasjon. Det gjøres også oppmerksom på at Verdi- og lånetakst ikke er en tilstandsrapport. Interessenter oppfordres til å gjøre seg kjent med fullstendig verdi- og lånetakst, da dette kun er et utdrag. Verdi- og lånetakst finnes som vedlegg i fullstendig salgsoppgave med bilag som kan lastes ned eller fås hos megler.

Oppvarming
Varmekabler på bad. Ellers elektrisk oppvarming.

Styreleder BRL/sameie
Styreleders navn er Ann Kristin Kleivan.
Dyrehold er tillatt.
Dugnad samt trappevask må påregnes.
Kjøper aksepterer sameiets vedtekter og evt husordensregler som bindende for seg, og er kjent med at eierseksjonslovens bestemmelser kommer til anvendelse på forholdet.

Eieform beskrivelse
Eierseksjonssameiet er regulert av bestemmelsene i eierseksjonsloven, samt sameievedtektene. En eierseksjon er en sameieandel i bebygd eiendom med tilknyttet enerett til bruk av en bolig eller annen bruksenhet i sameiet. Den enkelte sameier rår som en eier over seksjonen. Ingen kan som utgangspunkt erverve mer enn to seksjoner i sameiet.
For felles ansvar og forpliktelser hefter hver sameier i forhold til sin sameiebrøk. Det følger av eierseksjonsloven § 25 at sameiet har panterett i hver seksjon (for krav som følger av sameieforholdet) med inntil folketrygdens grunnbeløp.
Hvis en sameier tross advarsel vesentlig misligholder pliktene sine, kan styret pålegge vedkommende å selge seksjonen, jf eierseksjonsloven § 26.

Løpende kostnader
Innboforsikring, strøm etc. Dette er utgifter som vil variere med avtale og forbruk.

Byggemåte (bebyggelse)
Boligen er oppført i bred natursteinsmur på stedlige masser. Yttervegger med ny bordkledning. Vinduer med isolerglass fra 2009. Takkonstruksjon i tre med taktro og med skifer takstein. Ytterdør er malt dør med glassfelt. Balkongdør med malt trekarm og isolerglass.

Ferdigattest/brukstillatelse
Det foreligger ikke ferdigattest/brukstillatelse for boligen. Oppføring av bolig før Plan- og Bygningsloven trådte i kraft i 1965 var ikke underlagt søknadsplikt. For slike bygg foreligger det derfor verken byggetillatelse eller brukstillatelse/ferdigattest. Dette medfører ikke nødvendigvis at slike bygg er å anse som ulovlige pr. i dag.

Fra tiden før seksjonering har matrikkelen blitt endret i Giske kommune til flermannsbolig og dette setter således ingen stopper for dagens bruk.

Parkering
Parkering på egen tomt.

Adkomst
Se kart. Det vil bli skiltet av Møre Eiendomsmegling ved felles visning.

Tomt
Adkomst på gruset innkjørsel fra østsiden av bygget med biloppstillingsplasser på sørsiden av eiendommen. Det er oppsatt gjerde mot veg og nabo øst og murkant mot vest. Ubebygget mot sør. Støpt platt og skiferbelagt trapp til hovedinngang fra nord.

Regulering
Boligen ligger i område regulert til forretningsformål. Utsnitt av reguleringsplan med tilhørende kart og bestemmelser er vedlagt fullstendig salgsoppgave med bilag.

Vei, vann, avløp
Eiendommen har adkomst via kommunal veg og er tilknyttet offentlig vann og avløp.

Adgang til utleie
Eiendommen kan fritt leies ut. Vær da oppmerksom på eventuell skatt av leieinntekter, og mulig gevinstbeskatning ved et senere salg.

Overtakelse
Etter avtale med eier.

Avhendingsloven
Eiendommen overdras slik den fremstår ved besiktigelse. Selger fraskriver seg ansvar i henhold til avhendingsloven § 3-9. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann før bud inngis. Brosjyre om ?Lov om avhending av fast eiendom? kan fås av megler.

Boligkjøperforsikring
Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Det er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Betalingsbetingelser
1) Kjøpesum samt omkostninger innbetales pr. overtakelsesdato.
2) Skriftlig finansieringsbekreftelse må fremlegges senest ved kontraktsmøte.

Omkostninger
1) Dokumentavgift til Staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
2) kr 525,- i tinglysingsgebyr for skjøte og kr 199,- for grunnboksattest.
3) Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter; kr 525,- pr. stk.

Ansvarlig megler
Odd Arild Sæther

Husleien inkluderer
Husforsikring og kommunale avgifter.

Fullstendig informasjon om boligen
Møre Eiendomsmegling oppfordrer alle interessenter til å innhente fullstendig prospekt for å få all tilgjengelig informasjon om eiendommen.
Dette vil gi deg det beste grunnlaget for å vurdere om akkurat denne eiendommen er den rette for deg.
Vi gjør oppmerksom på at nettannonsen ikke nødvendigvis inneholder all praktisk og juridisk informasjon.

Kontakt megler eller last ned salgsprospektet direkte.

Jon Kristian Røsok

Jon Kristian Røsok


Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

 
Postvegen 616