Nordstranda 48, 6050 Valderøy

Eieform: selveier
Boligtype: Tomannsbolig
Soverom: 4
Primærrom: 122m²
Bruksareal: 122m²
Byggeår: 2004
Tomt: 845m²
Knr: 1532
Gnr: 183
Bnr: 923
Prisantydning: 3.190.000,-
Ligningsverdi: 729.620,-
Lånetakst: 2.880.000,-
Verditakst: 3.200.000,-
KommunaleAvgifter: 13.268,-
Eiendomstype
Tomannsbolig
Prisantydning

3 190 000

 kr
+ Omkostninger
122/122 m²
4
2004

Beskrivelse

For fullstendig informasjon om boligen, bestill prospekt fra Møre Eiendomsmegling.
Fasiliteter
peis, rolig område, sentralt, turterreng

Beliggenhet
Enebolig i rekke beliggende på Nordstranda på Valderøya. Eiendommen ligger i et etablert område med i all hovedsak eneboliger fra forskjellige tidsepoker i nærmiljøet.

Fra eiendommen er det kort veg til flotte turområder blant annet på Signalen. Turen til toppen tar rundt en halvtime og går i fint terreng. Fra toppen på 234 meter over havet har du flott utsikt mot Ålesund, Sunnmørsalpane, Godøy og Nordøyane. Fem minutter unna med bil ligger også Skjonghellaren som har flotte stier mot hellaren hvor det er arkeologiske funn fra bronse- og jernalderen.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved Rema 1000 eller Eurospar Valderøy. Videre er det cirka 3-4 minutter til Øysenteret med kolonialbutikk, bank og flere andre butikker. Det er cirka 15 minutter med bil til Ålesund sentrum, og cirka 20 minutter til Moa fra eiendommen.

Offentlig kommunikasjon ligger lett tilgjengelig fra eiendommen. Det er bare 100 meter til nærmeste busstopp som tar deg til Ytterland og videre mot Giske, Godøy og Ålesund sentrum. Det er rundt 10 minutter med bil til Ålesund Lufthavn Vigra.

Nærmeste barnehage ligger bare et steinkast unna eiendommen. Gnist er en stor barnehage med småbarn- og storbarnsavdeling og moderne fasiliteter. Valderøy barneskule ligger bare 1,5 km fra eiendommen og har topp moderne fasiliteter, og er nylig oppført. Valderøy ungdomsskule ligger 1,8 km fra eiendommen. Av videregående skoler er Ålesund VGS nærmest, rundt 15 km fra eiendommen med tilbud innen yrkesfaglige, såvel som studiespesialiserende studieretninger.

Inneholder
1. etasje: Entré, stue, kjøkken, vaskerom, soverom og wc.
2. etasje: Bad, trapperom og 3 soverom.

Oppgitt areal er hentet fra vedlagte tilstandsrapport datert 05.03.2018 utført av Steinar Åkre.

Standard
Kjøkkeninnredning med hvitmalte fronter og ny benkeplate. Det er montert kjøkkenventilator og fliser på vegg mellom over- og underskap.

Badet i i overetasjen er flislagt med varmekabler i gulv. Badet er utstyrt med wc, badekar og hvit baderomsinnredning med servant. Det er montert dusjnisje med nyere dusjdør. Det er også montert balansert ventilasjon.

Toalettrommet i førsteetasje har fliser på gulv med varmekabler, samt malte vegger. Rommet er utstyrt med wc og liten hvit innredning med servant over underskap.

Vaskerom med flislagt gulv og varmekabler, samt malte veggoverflater. Skyllekar i stål, sentralstøvsuger og varmtvannstank på 200 liter er montert i rommet.

Innvendige overflater generelt :
Gulv: I all hovedsak parkett i 1. etasje. Nye laminatgulv fra 2012 i overetasjen. Fliser på våtrom.
Vegger: Malt tapet/malt strie.
Himlinger: Hvite plater. Spotter på stue.

Informasjon er hentet fra tilstandsrapport og det henvises til denne for utfyllende informasjon. Interessenter oppfordres til å gjøre seg kjent med fullstendig rapport, da dette kun er et utdrag. Tilstandsrapporten følger vedlagt.

Oppvarming
Det er montert balansert ventilasjon i huset. Varmekabler på gulv bad, toalettrom og vaskerom. Det er montert ildsted på stue.

Løpende kostnader
Innboforsikring, bygningsforsikring, strøm etc. Dette er utgifter som vil variere med avtale og forbruk.

Byggemåte (bebyggelse)
Boligen er fundamentert med støpt plate på tilfarergulv. Ringmur av betong. Utvendig har boligen liggende bordkledning, som er nybeiset i 2017. Yttervegger med bindingsverk. Takstolkonstruksjon med forenklet undertak og med taktekking av decrastein. Beslag, takrenner og taknedløp av metall. Elementpipe fra 2004 som er pusset og malt. Etasjeskiller av trebjelkelag.

Vinduer med 2-lags isolerglass. Ytterdør mot nord er gråmalt dør med glassfelt. Balkongdør mot sør er hvitmalte med isolerglass.

Ferdigattest/brukstillatelse
Det foreligger ikke ferdigattest for bygget, men midlertidig brukstillatelse datert 08.11.2004 er vedlagt salgsoppgavens bilag. I tillegg foreligger det godkjente byggetegninger som også er vedlagt salgsoppgavens bilag.

Parkering
Asfalterte parkeringsplasser på egen tomt i forkant av boligen.

Adkomst
Se kart. Det vil bli skiltet av Møre Eiendomsmegling ved felles visning.

Tomt
Adkomst med dekorbetong. Stor treplatting på sørsiden med levegg mot nabo. Areal på vestsiden er plenarealer.

Regulering
Boligen ligger i område regulert til boligformål. Utsnitt av reguleringsplan med tilhørende kart og bestemmelser er vedlagt fullstendig salgsoppgave med bilag.

Vei, vann, avløp
Eiendommen har adkomst via kommunal veg og er tilknyttet offentlig vann og avløp.

Adgang til utleie
Eiendommen kan fritt leies ut. Vær da oppmerksom på eventuell skatt av leieinntekter, og mulig gevinstbeskatning ved et senere salg.

Overtakelse
Etter avtale med eier.

Avhendingsloven
Eiendommen overdras slik den fremstår ved besiktigelse. Selger fraskriver seg ansvar i henhold til avhendingsloven § 3-9. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann før bud inngis. Brosjyre om ?Lov om avhending av fast eiendom? kan fås av megler.

Boligkjøperforsikring
Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Det er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Betalingsbetingelser
1) Kjøpesum samt omkostninger innbetales pr. overtakelsesdato.
2) Skriftlig finansieringsbekreftelse må fremlegges senest ved kontraktsmøte.

Omkostninger
1) Dokumentavgift til Staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
2) kr 525,- i tinglysingsgebyr for skjøte og kr 199,- for grunnboksattest.
3) Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter; kr 525,- pr. stk.
4) Boligkjøperforsikring kr 7 100,-

Ansvarlig megler
Odd Arild Sæther

Fullstendig informasjon om boligen
Møre Eiendomsmegling oppfordrer alle interessenter til å innhente fullstendig prospekt for å få all tilgjengelig informasjon om eiendommen.
Dette vil gi deg det beste grunnlaget for å vurdere om akkurat denne eiendommen er den rette for deg.
Vi gjør oppmerksom på at nettannonsen ikke nødvendigvis inneholder all praktisk og juridisk informasjon.

Kontakt megler eller last ned salgsprospektet direkte.

Jon Kristian Røsok

Jon Kristian Røsok


Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

 
Nordstranda 48