Nordstrandfjørå 54, 6050 Valderøy

Eieform: selveier
Boligtype: Rekkehus
Soverom: 2
Primærrom: 72m²
Bruksareal: 76m²
Energimerking: D
Byggeår: 2001
Tomt: 1159m²
Knr: 1532
Gnr: 183
Bnr: 830
Prisantydning: 2.150.000,-
Ligningsverdi: 552.557,-
Lånetakst: 1.950.000,-
Verditakst: 2.150.000,-
KommunaleAvgifter: 10.463,-
Eiendomstype
Rekkehus
Prisantydning

2 150 000

 kr
+ Omkostninger
72/76 m²
2
2001

Beskrivelse

For fullstendig informasjon om boligen, bestill prospekt fra Møre Eiendomsmegling.
Fasiliteter
balkong/terrasse, peis, barnevennlig, rolig område, turterreng

Beliggenhet
Eiendommen er sentralt beliggende i barnevennlige omgivelser på Nordstranda i Giske kommune. Det er korte avstander til buss, barnehager, skoler, og kommunesenteret på Valderøy. Fine turmuligheter i nærområdet, samtidig kort vei til sjøen.

Inneholder
Stue, kjøkken, entré/gang, 2 soverom, vaskerom, bad/ wc og bod.

Stor terrasse og parkeringsplass.

Standard
Lyst og fint rekkehus med blant annet to soverom, peis, stor terrasse og parkeingsplass. Det er nettopp skiftet gulv i alle rom bortsett fra bad og vaskerom.

Stuen har moderne farger på overflatene og har vedovn, utgang til terrasse og spotter i tak. Delvis åpen løsning til kjøkken. Varmekabler i gulv.

Kjøkkeninnredningen har hvite profilerte fronter og laminat benkeplate. Innredningen er utstyrt med opplegg for oppvaskmaskin og med ventilator over komfyr.Varmekabler i gulv.

Badet har fliser på gulv og med våtromsplater på veggene. Varmekabler i gulv.
Rommet er utstyrt med baderomsinnredning med servant, dusjkabinett og wc. Våtromsplatene er skiftet høsten 2013, dusjkabinett ble skiftet samtidig.

Praktisk vaskerom med fliser på gulvet og malte flater på veggene. Rommet er utstyrt med innredning med skyllekum og med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Boligen har to gode soverom med nye garderobeskap.

Tekniske installasjoner:
- Sikringskap med automatsikringer.
- Balansert ventilasjon.
- Sentralstøvsuger.
- Rør opplegg som rør i rør fra byggeår på vannrør og med plast avløpsrør.

Oppvarming
Vedovn og elektrisk oppvarming.

Styreleder BRL/sameie
Det foreligger ikke et organisert sameie. hver seksjon betaler egne kommunale avgifter, forsikring, etc.
Kjøper aksepterer sameiets vedtekter og evt husordensregler som bindende for seg, og er kjent med at eierseksjonslovens bestemmelser kommer til anvendelse på forholdet.

Eieform beskrivelse
Eierseksjonssameiet er regulert av bestemmelsene i eierseksjonsloven, samt sameievedtektene. En eierseksjon er en sameieandel i bebygd eiendom med tilknyttet enerett til bruk av en bolig eller annen bruksenhet i sameiet. Den enkelte sameier rår som en eier over seksjonen. Ingen kan som utgangspunkt erverve mer enn to seksjoner i sameiet.
For felles ansvar og forpliktelser hefter hver sameier i forhold til sin sameiebrøk. Det følger av eierseksjonsloven § 25 at sameiet har panterett i hver seksjon (for krav som følger av sameieforholdet) med inntil folketrygdens grunnbeløp.
Hvis en sameier tross advarsel vesentlig misligholder pliktene sine, kan styret pålegge vedkommende å selge seksjonen, jf eierseksjonsloven § 26.

Løpende kostnader
Innboforsikring, bygningsforsikring, strøm etc. Dette er utgifter som vil variere med avtale og forbruk. Kommunale avgifter kr 10.463,- pr år inkluderer vann, avløp, renovasjon, feiing og eiendomsskatt.

Byggemåte (bebyggelse)
Midtbolig i tremannsbolig oppført i 2001. Boligen har 1 boligetasje og med kryploft. Fundamenter av betong. Drenering fra byggeår.
Yttervegger av bindingsverk med liggende kledning. Vinduer med 2 lags isolerglass fra byggeår, det er utvendige sprosser på vinduene.
Takkonstruksjon med w-takstoler/ sperrer av tre. Det er kryploft med gulv for lagring. Det er montert spotter i kassekledninger utvendig.
Taktekke med Decra stålplater, renner og beslag av metall.
Terrasse mot øst med tilkomst fra stuen. Terrassen er oppført i trekonstruksjon med dekke av terrassebord, rekkverk av trekonstruksjon.
Utvendig platt ved inngang av mur/ betong med fliser på dekket.

Ferdigattest/brukstillatelse
Det foreligger ikke ferdigattest. Midlertidig brukstillatelse er vedlagt salgsoppgavens bilag. I tillegg foreligger det godkjente byggetegninger som også er vedlagt salgsoppgavens bilag.

Parkering
Parkering på egen eiendom.

Adkomst
Se kart. Det vil bli skiltet av Møre Eiendomsmegling ved felles visning.

Tomt
Tomtestørrelse på 1159 m². Tomten er opparbeidet med felles gruset adkomst og parkeringsplass. Betong platt med skifer på dekket ved inngangsparti. Større terrasse mot nordøst.

Regulering
Boligen ligger i område regulert til boligformål. Utsnitt av reguleringsplan med tilhørende kart og bestemmelser er vedlagt fullstendig salgsoppgave med bilag.

Vei, vann, avløp
Adkomst fra offentlig vei. Offentlig vann og avløp.

Adgang til utleie
Eiendommen kan fritt leies ut. Vær da oppmerksom på eventuell skatt av leieinntekter, og mulig gevinstbeskatning ved et senere salg.

Overtakelse
Etter avtale med eier.

Avhendingsloven
Eiendommen overdras slik den fremstår ved besiktigelse. Selger fraskriver seg ansvar i henhold til avhendingsloven § 3-9. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann før bud inngis. Brosjyre om ?Lov om avhending av fast eiendom? kan fås av megler.

Boligkjøperforsikring
Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Det er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Betalingsbetingelser
1) Kjøpesum samt omkostninger innbetales pr. overtakelsesdato.
2) Skriftlig finansieringsbekreftelse må fremlegges senest ved kontraktsmøte.

Omkostninger
1) Dokumentavgift til Staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
2) kr 525,- i tinglysingsgebyr for skjøte og kr 199,- for grunnboksattest.
3) Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter; kr 525,- pr. stk.
4) Boligkjøperforsikring kr 7 100,- (valgfritt)

Ansvarlig megler
Odd Arild Sæther

Fullstendig informasjon om boligen
Møre Eiendomsmegling oppfordrer alle interessenter til å innhente fullstendig prospekt for å få all tilgjengelig informasjon om eiendommen.
Dette vil gi deg det beste grunnlaget for å vurdere om akkurat denne eiendommen er den rette for deg.
Vi gjør oppmerksom på at nettannonsen ikke nødvendigvis inneholder all praktisk og juridisk informasjon.

Kontakt megler eller last ned salgsprospektet direkte.

Christer Hessen

Christer Hessen


Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

 
Nordstrandfjørå 54