Kjerringnesmyra 16a, 6065 Ulsteinvik

Eieform: selveier
Boligtype: Leilighet
Soverom: 4
Primærrom: 116m²
Bruksareal: 124m²
Energimerking: B
Byggeår: 2010
Tomt: 883m²
Knr: 1516
Gnr: 29
Bnr: 122
Prisantydning: 2.600.000,-
Ligningsverdi: 725.772,-
Lånetakst: 2.350.000,-
Verditakst: 2.600.000,-
KommunaleAvgifter: 6.509,-
Eiendomstype
Leilighet
Prisantydning

2 600 000

 kr
+ Omkostninger
116/124 m²
4
2010

Beskrivelse

For fullstendig informasjon om boligen, bestill prospekt fra Møre Eiendomsmegling.
Fasiliteter
balkong/terrasse, barnevennlig, garasje, off. vann og kloakk, hage, turterreng

Beliggenhet
Eiendommen ligger fint til i etablert boligfelt i Sundgotmarka med kort veg til barnehage, barneskole, dagligvarebutikk, flotte turområder og idrettsanlegg. Ca. 5km til Ulsteinvik sentrum med alle fasiliteter.

Inneholder
Halvpart av vertikaldelt tomannsbolig, med samlet BRA 124m² fordelt over to etasjer. Hovedetasjen har p-rom 60m² og inneholder stue og kjøkken i åpen løsning, soverom/kontor og wc med opplegg for vaskemaskin. Det er også en bod i etasjen og fra stuen er det utgang til overbygd veranda på ca. 7m².
Underetasjen har p-rom 56m² og inneholder 3 soverom, bad og gang. Det er også et teknisk rom i etasjen og utgang fra gangen til romslig terrasse på ca. 42m².

Standard
Stue og kjøkken i åpen løsning med gangen. Dette gir gjennomgående lys og gir en lys og romslig følelse. Kjøkkenet har en praktisk barløsning mot stuen og plass til spisestue. Kjøkkeninnredning har moderne mørkebrune skapfronter uten profil, takhøye overskap og stilfulle glassskap. Benkeplaten er av laminat og har nedfelt servant og platetopp. Innredningen har integrert komfyr og utsparing til oppvaskmaskin og kjøleskap. Alle hvitevarer på kjøkkenet samt et kjøleskap som står i boden i underetasjen medfølger i salget. Over benkeplaten er det tapet og ei glassplate over platetoppen. Det er et toalettrom med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel i hovedetasjen. Rommet er innredet med vegghengt wc, vask med speil over, opplegg for vaskemaskin og tørketrommel med praktisk benkeplate over samt skyllekar. Det er fliser på vegger og gulv i klassisk fargevalg. Vaskemaskin og tørketrommel medfølger i salget. Badet er romslig og ligger i underetasjen. Dette er innredet med badekar, vegghengt wc, dusjkabinett med massasjefunksjoner og baderomsinnredning med dobbel vask, underskap og praktisk speilskap med lys over. Rommet har fliser i moderne og klassiske farger på gulv og vegger.
Innvendige flater ellers i boligen har i hovedsak malte takplater i himlingene, laminat på gulvene og malte panelplater og tapet på veggene.

Tekniske installasjoner:
Rør-i-rør.
Vannutkaster ved ytterdør i hovedetasjen.
Balansert ventilasjon.
Skjult elektrisk opplegg med automatsikringer.
Stikkontakter og lys montert i garasje.

Informasjon er hentet fra verdi- og lånetakst og det henvises til denne for utfyllende informasjon. Det gjøres også oppmerksom på at Verdi- og lånetakst ikke er en tilstandsrapport. Interessenter oppfordres til å gjøre seg kjent med fullstendig verdi- og lånetakst, da dette kun er et utdrag. Verdi- og lånetakst finnes som vedlegg i fullstendig salgsoppgave med bilag som kan lastes ned eller fås hos megler.

Oppvarming
Det er montert luft til luft varmepumpe i gangen i underetasjen og varmekabler i gulvet på bad og vaskerom. Ellers elektrisk oppvarming via panelovner i de rom hvor dette er montert. Det er pipe i boligen, men det er ikke tilkoblet ildsted.

Styreleder BRL/sameie
Det er ikke registrert sameie på tomannsboligen. Hver seksjon betaler egne kommunale avgifter, forsikring etc. Om arbeid skal gjennomføres på felles områder må dette avtales mellom seksjonene og hver seksjon betaler sin del av kostnaden. Kjøper er kjent med at eierseksjonslovens bestemmelser kommer til anvendelse på forholdet.

Eieform beskrivelse
Eierseksjonssameiet er regulert av bestemmelsene i eierseksjonsloven, samt sameievedtektene. En eierseksjon er en sameieandel i bebygd eiendom med tilknyttet enerett til bruk av en bolig eller annen bruksenhet i sameiet. Den enkelte sameier rår som en eier over seksjonen. Ingen kan som utgangspunkt erverve mer enn to seksjoner i sameiet.
For felles ansvar og forpliktelser hefter hver sameier i forhold til sin sameiebrøk. Det følger av eierseksjonsloven § 25 at sameiet har panterett i hver seksjon (for krav som følger av sameieforholdet) med inntil folketrygdens grunnbeløp.
Hvis en sameier tross advarsel vesentlig misligholder pliktene sine, kan styret pålegge vedkommende å selge seksjonen, jf eierseksjonsloven § 26.

Løpende kostnader
Innboforsikring, bygningsforsikring, strøm etc. Dette er utgifter som vil variere med avtale og forbruk. Kommunale avgifter ca. kr 6.509 pr år inkluderer vann og avløp (for året 2018). I tillegg kommer renovasjon via Søre Sunnmøre Reinhaldsverk kr. 4.317,- pr år (storhushold for året 2018).

Det er besluttet at det skal innføres eiendomsskatt i Ulstein kommune fra og med 2018, men grunnlaget for utregning av denne er enda ikke klar ihht informasjon fra kommunen. Ta kontakt med Ulstein kommune for mer informasjon.

Byggemåte (bebyggelse)
Tomannsboligen ble oppført i 2010 med grunnmur i betong, yttervegger i bindingsverkkonstruksjon med asfaltplater og liggende/stående bordkledning og takkonstruksjon i w-takstoler med undertak av trefiberplater og utvendig tekket med betongtakstein. Veranda er i bjelkelagkonstruksjon med spaltegulv og rekkverk av tre i malt utførelse. Overbygget på veranda er i sperrekonstruksjon med lysplater. Terrassen er i bjelkelagkonstruksjon med spaltegulv og levegg i sperrekonstruksjon.

Garasjen er oppført med grunnmur i betong, yttervegger i bindingsverkkonstruksjon med liggende bordkledning og takkonstruksjon med w-takstoler med undertak av trefiberplater og taktekking i betongtakstein.

For mer utfyllende informasjon se vedlagt verdi- og lånetakst datert 23.01.2018 skrevet av takstmann Øyvind Tjervåg.

Ferdigattest/brukstillatelse
Det foreligger ikke ferdigattest for bygget, men midlertidig brukstillatelse datert 01.10.2010 er vedlagt salgsoppgavens bilag.Det opplyses av selger at Mesterhus vil søke ferdigattest i uke 5. Konferer gjerne med megler vedrørende dette.

I tillegg foreligger det godkjente byggetegninger som kan fås ved henvendelse til megler.

Parkering
Det er oppført en dobbeltgarasje på tomten hvorav ene delen tilhører denne seksjonen. Det er delen nærmest vegen som medfølger. Det er også plass til å parkere biler på den grusete innkjørselen som er felles for de to seksjonene.

Adkomst
Se kart. Det vil bli skiltet av Møre Eiendomsmegling ved felles visning.

Tomt
Eiet tomt på 833,4m² som er felles for de to seksjonene. Hele tomten er ihht seksjonering fellesareal for de to seksjonene, men bruken er fordelt mellom seksjonene slik at de bruker arealet på siden av sin seksjon. Se skissen som følger de vedlagte vedtektene. Tomten er opparbeidet med terrasse, plen, noe beplantning og forstøtningsmur av naturstein med nettinggjerde. Parkeringsareal ved garasje har toppdekke av singel og er felles bruksareal for de to seksjonene.

Regulering
Boligen ligger i område regulert til boligformål i reguleringsplanen for Sundgotmarka Felt A og er avsatt til Boligbebyggelse nåværende i kommuneplanen. Utsnitt av reguleringsplan med bestemmelser, matrikkelrapport og tegninger, samt grunnboksutskrift og takst følger vedlagt.

Vei, vann, avløp
Eiendommen har adkomst via offentlig veg og er tilknyttet offentlig vann og avløp.

Tinglyste rettigheter
Dagboknr. 398452, tinglyst 03.06.2010 - Seksjonering med bestemmelser om bebyggelse og om Vann/kloakkledninger. Rettighet for Tømrer Prosjekt AS til å legge vann-, kloakk-, elektriske ledninger etc i grunnen samt vedlikeholde dette.

Utdrag av seksjonering følger vedlagt. Fullstendig dokument kan fås ved henvendelse til megler.

Diverse
Byggefeltet har egen velforening som siste året har oppført en stor og flott gapahuk ved sjøkenten som er til dispensasjon for hele byggefeltet. Det er også satt opp belysning ved vannet som ligger ved byggefeltet. Her er det blitt svært populært å stå på skøyter om vinteren. Velforeningens neste prosjekt er å oppgradere lekeplassen i byggefeltet. Det er frivillig å være medlem i velforeningen, men de ønskes at alle bidrar med kontigent og dugnadsarbeid. Årlig kontigent er ca kr. 300,- i 2018.

Adgang til utleie
Boligen har ikke egen separat utleiedel men kan leies ut i sin helhet. Vær da for øvrig oppmerksom på eventuell skatt av leieinntekter, og mulig gevinstbeskatning ved et senere salg.

Overtakelse
Etter avtale med eier.

Avhendingsloven
Eiendommen overdras slik den fremstår ved besiktigelse. Selger fraskriver seg ansvar i henhold til avhendingsloven § 3-9. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann før bud inngis. Brosjyre om ?Lov om avhending av fast eiendom? kan fås av megler.

Boligkjøperforsikring
Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Det er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Betalingsbetingelser
1) Kjøpesum samt omkostninger innbetales pr. overtakelsesdato.
2) Skriftlig finansieringsbekreftelse må fremlegges senest ved kontraktsmøte.

Omkostninger
1) Dokumentavgift til Staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
2) kr 525,- i tinglysingsgebyr for skjøte og kr 199,- for grunnboksattest.
3) Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter; kr 525,- pr. stk.
4) Boligkjøperforsikring kr 7 100,- (valgfritt)

Fullstendig informasjon om boligen
Møre Eiendomsmegling oppfordrer alle interessenter til å innhente fullstendig prospekt for å få all tilgjengelig informasjon om eiendommen.
Dette vil gi deg det beste grunnlaget for å vurdere om akkurat denne eiendommen er den rette for deg.
Vi gjør oppmerksom på at nettannonsen ikke nødvendigvis inneholder all praktisk og juridisk informasjon.

Kontakt megler eller last ned salgsprospektet direkte.

Jørn Velle

Jørn Velle


Eiendomsmegler MNEF

 
Kjerringnesmyra 16a