Halvardsrema 21 B, 6052 Giske

Eieform: selveier
Boligtype: Leilighet
Soverom: 3
Primærrom: 96m²
Bruksareal: 96m²
Energimerking: D
Byggeår: 1999
Tomt: 2037m²
Knr: 1532
Gnr: 129
Bnr: 106
Prisantydning: 2.137.500,-
Ligningsverdi: 588.278,-
AndelFellesutgifter: 300,-
KommunaleAvgifter: 9.888,-
Eiendomstype
Leilighet
Prisantydning

2 137 500

 kr
+ Omkostninger
96/96 m²
3
1999

Beskrivelse

For fullstendig informasjon om boligen, bestill prospekt fra Møre Eiendomsmegling.
Fasiliteter
balkong/terrasse, barnevennlig, rolig område, hage

Beliggenhet
Leiligheten ligger fint til i populært boligområde med kort veg til skole og barnehage. Nærområdet består i hovedsak av eneboliger og noen tomannsboliger.

Inneholder
Leiligheten har trinnfri adkomst og går over en flate. Rominndelingen er: entré/gang, vaskerom, bad, 3 soverom, stue og kjøkken. Det er utgang til terrasse fra kjøkken og fra soverommet i tilbygget.

Leiligheten disponerer også en utvendig sportsbod på ca. 3m² som ligger ved inngangen.

Standard
Lys leilighet med trinnfri adkomst og romslig terrasse med utgang fra stue og ene soverommet.

Kjøkkenet har romslig innredning med hvite profilerte fronter, laminat benkeplate og overskap med god lagringsplass. Det er montert fliser mellom benkeplate og overskap og innredningen har integrert komfyr og platetopp med ventilator over samt opplegg for oppvaskmaskin.

Det lyse badet er innredet med baderomsinnredning med god lagringskapasitet og nedfelt servant, wc og dusj med dusjvegger. Det er fliser på gulv og malt strie på veggene med unntak av inne i dusjen hvor det er fliser også på veggen.

Det er også et praktisk vskerom i leiligheten som er utstyrt med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. I dette rommet er det belegg på gulvet.

I resten av leiligheten har gulvene for det meste parkett, veggene har tapet og malt, himlingene er av hvitmalte betongelement i mesteparten av leiligheten og av malt panel i tilbygget.

Oppvarming
Det er varme i gulvene på stuen og på soverommet i tilbygget. Ellers er det elektrisk oppvarming via panelovner i de rommene dette er montert.

Styreleder BRL/sameie
Styreleders navn er Martin Nordstrand
Dyrehold krever styrets godkjennelse.
Kjøper aksepterer sameiets vedtekter og evt husordensregler som bindende for seg, og er kjent med at eierseksjonslovens bestemmelser kommer til anvendelse på forholdet.

Eieform beskrivelse
Eierseksjonssameiet er regulert av bestemmelsene i eierseksjonsloven, samt sameievedtektene. En eierseksjon er en sameieandel i bebygd eiendom med tilknyttet enerett til bruk av en bolig eller annen bruksenhet i sameiet. Den enkelte sameier rår som en eier over seksjonen. Ingen kan som utgangspunkt erverve mer enn to seksjoner i sameiet.
For felles ansvar og forpliktelser hefter hver sameier i forhold til sin sameiebrøk. Det følger av eierseksjonsloven § 25 at sameiet har panterett i hver seksjon (for krav som følger av sameieforholdet) med inntil folketrygdens grunnbeløp.
Hvis en sameier tross advarsel vesentlig misligholder pliktene sine, kan styret pålegge vedkommende å selge seksjonen, jf eierseksjonsloven § 26.

Løpende kostnader
Innboforsikring, bygningsforsikring, strøm etc. Dette er utgifter som vil variere med avtale og forbruk.

Byggemåte (bebyggelse)
Leiligheten ligger i 1.etasje av en 4-mannsbolig som er en del av et sameie med 8 leiligheter. 4-mannsboligen ble bygget i 1999 og leiligheten ble påbygd i 2011. 4-mannsboligen er oppført med betongfundament, yttervegger av bindingsverk kledd med liggende kledning og takkonstruksjon med takstoler/sperrer av tre tekket med Decra stålpanner. Vinduene er 2-lags isolerglass, ytterdøren er hvit med glassfelt og terrassedøren er tredør med glass.
Terrassen er i trekonstruksjon med dekke av terrassebord og rekkverk samt levegg i trekonstruksjon.

For mer informasjon se vedlagt verdi- og lånetakst.

Ferdigattest/brukstillatelse
Det foreligger ferdigattest for påbygg datert 19.11.2009. Det foreligger videre midlertidig brukstillatelse for oppføringen av firemannsboligene. Attestene er vedlagt salgsoppgavens bilag.

Parkering
Det er tillaget parkering på asfaltert område av tomten.

Adkomst
I rundkjøringa før Godøytunnellen, ta til høyre mot Giskeødegård. Følg veien et godt stykke og ta deretter til venstre inn på øya. Følg veien og du kommer så til et byggefelt hvor boligen ligger rett frem. Se kart i vedlagt nabolagsprofil. Det vil bli skiltet av Møre Eiendomsmegling ved fellesvisninger.

Tomt
Tomten er felles for sameiet. Rundt leiligheten er tomten opparbeidet med asfaltert adkomstveg, asfaltert parkering og plen med noe beplantning forran terrassen.

Regulering
Boligen ligger i område regulert til boligformål. Utsnitt av reguleringsplan med tilhørende kart og bestemmelser er vedlagt fullstendig salgsoppgave med bilag.

Vei, vann, avløp
Eiendommen har adkomst via kommunal veg og er tilknyttet offentlig vann og avløp.

Tinglyste rettigheter
Dagbok nr 14260 - Tinglyst dato 19.11.1998 - Bestemmelse ifølge skjøte. Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledningsnett.
Dagbok nr 14260 - Tinglyst dato 19.11.1998 - Bestemmelse om gjerde
Dagbok nr 6653 - Tinglyst dato 07.06.1999 - Erklæring/avtale

Adgang til utleie
Eiendommen kan fritt leies ut. Vær da oppmerksom på eventuell skatt av leieinntekter, og mulig gevinstbeskatning ved et senere salg.

Overtakelse
Etter avtale med eier.

Avhendingsloven
Eiendommen overdras slik den fremstår ved besiktigelse. Selger fraskriver seg ansvar i henhold til avhendingsloven § 3-9. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann før bud inngis. Brosjyre om ?Lov om avhending av fast eiendom? kan fås av megler.

Boligkjøperforsikring
Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Det er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Betalingsbetingelser
1) Kjøpesum samt omkostninger innbetales pr. overtakelsesdato.
2) Skriftlig finansieringsbekreftelse må fremlegges senest ved kontraktsmøte.

Omkostninger
1) Dokumentavgift til Staten, 2,5% av kjøpesummen, samt
2) kr 525,- i tinglysingsgebyr for skjøte og kr 199,- for grunnboksattest.
3) Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter; kr 525,- pr. stk.

Ansvarlig megler
Odd Arild Sæther

Husleien inkluderer
Felles boligforsikring (ikke innbo). Om det behøves felles vedlikehold etc vil det komme i tillegg og betalest inn ved behov.

Fullstendig informasjon om boligen
Møre Eiendomsmegling oppfordrer alle interessenter til å innhente fullstendig prospekt for å få all tilgjengelig informasjon om eiendommen.
Dette vil gi deg det beste grunnlaget for å vurdere om akkurat denne eiendommen er den rette for deg.
Vi gjør oppmerksom på at nettannonsen ikke nødvendigvis inneholder all praktisk og juridisk informasjon.

Kontakt megler eller last ned salgsprospektet direkte.

Jon Kristian Røsok

Jon Kristian Røsok


Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

 
Halvardsrema 21 B