Fjellgata 67 B, 6007 Ålesund

Eieform: selveier
Boligtype: Rekkehus
Soverom: 3
Primærrom: 96m²
Bruksareal: 99m²
Energimerking: G
Byggeår: 1956
Tomt: 153m²
Knr: 1504
Gnr: 133
Bnr: 105
Prisantydning: 2.700.000,-
Ligningsverdi: 560.867,-
Lånetakst: 2.500.000,-
Verditakst: 2.675.000,-
KommunaleAvgifter: 13.000,-
Eiendomstype
Rekkehus
Prisantydning

2 700 000

 kr
+ Omkostninger
96/99 m²
3
1956

Beskrivelse

For fullstendig informasjon om boligen, bestill prospekt fra Møre Eiendomsmegling.
Fasiliteter
balkong/terrasse, peis, barnevennlig, utsikt, hage, sentralt, turterreng

Beliggenhet
Eiendommen er beliggende sentralt på Klipra. Fra eiendommen er det kort vei til barnehager, skoler og turnhallen. Like ved eiendommen er det også flotte turområder, turnhall og Sunnmørshallen med klatrevegg m.m.

På Aksla er det flotte turområder hvor det er godt merkede stier og fint belyst. Man kan spasere langs Borgenes vei til Gangstøvika, til Rundskue eller mot Fjellstua. Like fullt er det gode treningsmuligheter på Aksla Stadion hvor det blant annet er løpebane. Turnhallen ligger under 100 meter fra eiendommen, hvor det er organiserte idrettstilbud for barn i alle aldre. På Volsdalsberga er det flotte rekreasjonsområder med sandstrand, stupetårn og sandvolleyballbane. I Sunnmørshallen er det innendørs klatrevegg, løpebane og kunstgressbaner til idrettsbruk.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved Kiwi Sundgata, eller Kiwi Nørve. Dersom det er ønskelig med et bredere servicetilbud er det cirka 1,3 km til Ålesund sentrum med alle sentrumsfunksjoner.

Klipra Øst er nærmeste busstopp og ligger bare 100 meter unna eiendommen. Her går de fleste bussruter forbi, til sentrum og til Moa. 618-bussen tar deg langs Borgundvegen til Moa på rundt 25 minutter, mens den like greit tar deg til byen på under 5 minutter. Også til Lerstad og Larsgården går det busser hver time.

Bare 100 meter unna eiendommen finnes Klipra Barnehage. Marihøna barnehage ligger også like ved. Det er rundt 600 meter til Volsdalen barneskole. Kolvikbakken ungdomsskole ligger 1,7 km fra eiendommen, og kan lett nås med hyppige bussavganger, morgen som kveld. Det er flere videregående skoler i området. Både Ålesund VGS og Fagerlia VGS tilbyr yrkes- og studiespesialiserende studieretninger, og ligger alle innenfor 2 km fra eiendommen. Det kan til slutt nevnes at NTNU ligger rundt 2 km fra eiendommen med et populært tilbud av høyere utdanning.

Inneholder
1. etasje: Entré/gang, gang/trapperom, 2 soverom, bad og vaskerom
2. etasje: Vindfang, stue og kjøkken
Loft: Gang/trapperom, soverom og kryploft

Standard
Kjøkken fra HTH med lyse, glatte laminatfronter. Flis på vegg over laminat benkeplate. 1 overskap med 2 glassdører/glasshyller. Integrerte hvitevarer av nyere dato. Ny ovn og induksjonstopp i januar 2017, ny oppvaskmaskin i 2013 og nytt kjøleskap i 2012. Kjøkkenet ble påbygd i 2013 med ca 4 m².

Badet har fliser og varmekabler i gulv. I dusjhjørnet er det lagt mosaikkfliser. Malt benkeplate med nedfelt porselenservant. Speil med integrert belysning. 1 høyskap med 2 frostede skyvedører. Dusjhjørne med glassdør. Wc.

Det er tilbygd sykkelbod, renovasjonsbod og krypkjeller som byr på god oppbevaringsplass.

Soverom primært med plassbygde skap og skyvedørsgarderobe.

Innvendige overflater generelt :
Gulvflater med parkett, laminatgulv, flis og vinylplater. Original eikeparkett på stuen. Nye gulvlister på stuen i 2017.
Veggflater med malte flater/strier, tapet og flis. Teglstein på 1 stuevegg.
Himlinger har hvite plater og malte flater.

Utstyr:
- Varmekabler på bad, i entré og gulvvarme på ene soverom og kjøkken.
- Røykvarsler og brannslukningsapparat.
- Fiberoptisk nettverk.
- Varmtvannsbereder 300 l fra 2002.

Informasjon er hentet fra tilstandsrapport og det henvises til denne for utfyllende informasjon. Interessenter oppfordres til å gjøre seg kjent med fullstendig rapport, da dette kun er et utdrag. Boligsalgsrapporten / Tilstandsrapporten følger vedlagt.

Oppvarming
Varmekabler på bad/entré, ene soverom og kjøkken. Kaminovn på stue. Ellers elektrisk oppvarming.

Løpende kostnader
Innboforsikring, bygningsforsikring, strøm etc. Dette er utgifter som vil variere med avtale og forbruk.

Byggemåte (bebyggelse)
Eiendommen er fundamentert på fjell/steinfylling og har grunnmurer i støpt betong. Yttervegger i støpt og murt konstruksjon, samt bindingsverk. Yttervegger er kledd med eternittplater og liggende bordkledning. Yttertaket er konstruert med tresperrer/overliggere og er tekket med profilerte stålplater. Decra stålpanner på tilbygg mot nord. Metalltakrenner og nedløpsrør. Etasjeskillere av trebjelkelag i huset. Det er montert teglsteinspipe i huset, og kaminovn på stuen. Ny bordkledning mot nord fra 2013.

Vinduer og verandadør med 2-lags isolerglass. Ytterdør av tre med glassfelt. Tretrapper med tette opptrinn mellom etasjene.

Ferdigattest/brukstillatelse
Det foreligger ferdigattest for bygget datert 23.08.1956. Attesten er vedlagt salgsoppgavens bilag.

Parkering
Det er soneparkering i området.

Adkomst
Se kart. Det vil bli skiltet av Møre Eiendomsmegling ved felles visning.

Tomt
Sydvent liten tomt med opparbeidet hage foran huset. Adkomst til eiendommen fra Fjellgata. Støpte trapper opp til boligene. Soneparkering i området. Fra boligen er det flott utsikt mot Sukkertoppen, Sunnmørsalpane og Borgundfjorden.

Regulering
Boligen ligger i område regulert til boligformål. Utsnitt av reguleringsplan med tilhørende kart og bestemmelser er vedlagt fullstendig salgsoppgave med bilag.

Vei, vann, avløp
Eiendommen har adkomst via kommunal veg og er tilknyttet offentlig vann og avløp.

Tinglyste rettigheter
Dagbok nr 1069 - Tinglyst 24.10.1955 - Bestemmelse om vann/kloakkledning.
Dagbok nr 1337 - Tinglyst 19.11.1956 - Bestemmelse om veg.

Adgang til utleie
Eiendommen kan fritt leies ut. Vær da oppmerksom på eventuell skatt av leieinntekter, og mulig gevinstbeskatning ved et senere salg.

Overtakelse
Etter avtale med eier.

Avhendingsloven
Eiendommen overdras slik den fremstår ved besiktigelse. Selger fraskriver seg ansvar i henhold til avhendingsloven § 3-9. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann før bud inngis. Brosjyre om ?Lov om avhending av fast eiendom? kan fås av megler.

Boligkjøperforsikring
Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Det er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Betalingsbetingelser
1) Kjøpesum samt omkostninger innbetales pr. overtakelsesdato.
2) Skriftlig finansieringsbekreftelse må fremlegges senest ved kontraktsmøte.

Omkostninger
1) Dokumentavgift til Staten, 2,5% av kjøpesummen, samt
2) kr 525,- i tinglysingsgebyr for skjøte og kr 199,- for grunnboksattest.
3) Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter; kr 525,- pr. stk.

Ansvarlig megler
Odd Arild Sæther

Fullstendig informasjon om boligen
Møre Eiendomsmegling oppfordrer alle interessenter til å innhente fullstendig prospekt for å få all tilgjengelig informasjon om eiendommen.
Dette vil gi deg det beste grunnlaget for å vurdere om akkurat denne eiendommen er den rette for deg.
Vi gjør oppmerksom på at nettannonsen ikke nødvendigvis inneholder all praktisk og juridisk informasjon.

Kontakt megler eller last ned salgsprospektet direkte.

Jon Kristian Røsok

Jon Kristian Røsok


Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

 
Fjellgata 67 B