Garsholhaugen 2a, 6065 Ulsteinvik

Eieform: selveier
Boligtype: Leilighet
Soverom: 2
Primærrom: 61m²
Bruksareal: 68m²
Byggeår: 1991
Tomt: 1045m²
Knr: 1516
Gnr: 22
Bnr: 36
Prisantydning: 1.800.000,-
Ligningsverdi: 398.773,-
Lånetakst: 1.600.000,-
Verditakst: 1.800.000,-
KommunaleAvgifter: 6.693,-
Eiendomstype
Leilighet
Prisantydning

1 800 000

 kr
+ Omkostninger
61/68 m²
2
1991

Beskrivelse

For fullstendig informasjon om boligen, bestill prospekt fra Møre Eiendomsmegling.
Fasiliteter
balkong/terrasse, peis, barnevennlig, rolig område, garasje, off. vann og kloakk, utsikt

Beliggenhet
Leiligheten ligger i øverste etasjen av en firemannsbolig og har flott utsikt over fjell og sjø.
Nærområdet består i hovedsak av eneboliger og leiligheter.
Fra dette rolige nabolaget er det ca.2 km til dagligvarebutikk, barneskole, barnehage og idrettsanlegg samt ca. 4km til Ulsteinvik sentrum med alle sentrumsfasiliteter.

Inneholder
Leiligheten har samlet P-rom 61m² og inneholder stue og kjøkken i åpen løsning, bad med opplegg for vaskemaskin, 2 soverom og vindfang. Fra stuen er det utgang til en overbygd veranda på ca. 4,5m². I tillegg har leiligheten en innvendig bod og en sportsbod ved det overbygde inngangspartiet. Samlet BRA for leiligheten er 68m². Med adkomst fra vippeluke med nedfellbar stige har leiligheten tilgang til et kryploft hvor det er lagt noe gulv for å skape plass til oppbevaring. Kryploftet har ikke målbart areal.

Det tilhører en garasje til leiligheten på ca. 25m².

Standard
Stuen er lys og i åpen løsning med kjøkkenet. Kjøkkeninnredningen har hvite, glatte fronter, benkeplate av laminat og utsparing for komfyr og kjøleskap. Mellom bankeplate og overskap er det vinyltapet på veggene. Kun integrerte hvitevarer medfølger i salget. Badet er utstyrt med dusjvegger med skyvedør, wc, opplegg for vaskemaskin og hvit baderomsinnredning med høyskap, underskap, nedfelt servant, overskap og speil med lys over. Rommet har våtromsplater på veggene og vinylbelegg med oppkant på gulvet. Ellers i leiligheten er det i hovedsak malt tapet på veggene, vinylbelegg på gulvene og malte takplater i himlingene.

Teknisk installasjon:
Skjult elektrisk anlegg med automatsikringer.
Varmtvannstank i hjørneskap på kjøkken.
Utvendig vannutkaster.

Garasjen har leddport av stål med portåpner og det er innlagt stikkontakter og lys.

Informasjon er hentet fra verdi- og lånetakst og det henvises til denne for utfyllende informasjon. Det gjøres også oppmerksom på at Verdi- og lånetakst ikke er en tilstandsrapport. Interessenter oppfordres til å gjøre seg kjent med fullstendig verdi- og lånetakst, da dette kun er et utdrag. Verdi- og lånetakst finnes som vedlegg i fullstendig salgsoppgave med bilag som kan lastes ned eller fås hos megler.

Oppvarming
Det er montert peis og varmepumpe på stuen samt varmekabler i gulvet på badet. Ellers elektrisk oppvarming via panelovner i de rom hvor dette er montert.

Styreleder BRL/sameie
Det er ikke et formelt sameie. Felles bygningsforsikring (ikke innbo), og hver seksjon betaler egne kommunale avgifter etc. Om det må foretas vedlikehold/reperasjoner som er felles for sameiet blir dette bestemt sammen med de andre seksjonene og hver seksjon betaler da sin del. Dugnad må påregnes. Vedtatte påkostninger/økte fellesutgifter: Ingen kjente. Kjøper er kjent med at eierseksjonslovens bestemmelser kommer til anvendelse på forholdet.

Eieform beskrivelse
Eierseksjonssameiet er regulert av bestemmelsene i eierseksjonsloven, samt sameievedtektene. En eierseksjon er en sameieandel i bebygd eiendom med tilknyttet enerett til bruk av en bolig eller annen bruksenhet i sameiet. Den enkelte sameier rår som en eier over seksjonen. Ingen kan som utgangspunkt erverve mer enn to seksjoner i sameiet.
For felles ansvar og forpliktelser hefter hver sameier i forhold til sin sameiebrøk. Det følger av eierseksjonsloven § 25 at sameiet har panterett i hver seksjon (for krav som følger av sameieforholdet) med inntil folketrygdens grunnbeløp.
Hvis en sameier tross advarsel vesentlig misligholder pliktene sine, kan styret pålegge vedkommende å selge seksjonen, jf eierseksjonsloven § 26.

Løpende kostnader
I tillegg til bygningsforsikringen som er felles for sameiet, vil det påløpe utgifter til innboforsikring, tv, internett og strøm. Dette er utgifter som vil variere med avtale og forbruk.
Kommunale avgifter ca. kr 6.693,- pr år inkluderer vann, avløp og feiing/tilsyn (for året 2016). I tillegg kommer renovasjon via Søre Sunnmøre Reinhaldsverk kr. 3.414,- pr år (redusert renovasjon med henting hver 4.uke, for året 2017).

Byggemåte (bebyggelse)
Firemannsboligen ble oppført i 1991/92 med grunnmur i betong, yttervegger i bindingsverkkonstruksjon utvendig kledd med liggende bordkledning i malt utførelse og takkonstruksjon i w-takstoler med undertak av trefiberplater og utvendig tekket med betongtakstein.

Garasjen ble oppført i 1998 med ringmur i betong, yttervegger i bindingsverkkonstruksjon utvendig kledd med liggende bordkledning og takkonstruksjon med plassbygde takstoler med lekter tekket med stålpanner.

For mer utfyllende informasjon se vedlagt verdi- og lånetakst datert 18.10.17 skrevet av takstmann Øyvind Tjervåg.

Ferdigattest/brukstillatelse
Det foreligger ikke ferdigattest for bygget, men midlertidig brukstillatelse datert 28.06.1991 er vedlagt salgsoppgavens bilag. Merknader i denne: 1. Røykvarsler må monteres. 2. Slokkingsredskap må monteres. 3. Ventilasjonsanlegg må fullføres. 4. Det må monteres plate av ubrennbart materiale på gulvet min 30 cm fremfor og til sides for feieluke. 5. Det må monteres trapp/repos fremfor inngangsdør. 6. Pipe må føres over tak. Det er ikke mulighet til å koble varmeanlegg til pipe før dette er ordnet.
I tillegg foreligger det godkjente byggetegninger som kan fås ved henvendelse til megler.

Parkering
Parkering til en bil i garasje.

Adkomst
Se kart. Det vil bli skiltet av Møre Eiendomsmegling ved felles visning.

Tomt
Eiet tomt 1.045,8m² som er felles for sameiet. Tomten er opparbeidet med forstøtningsmurer av naturstein og betongblokker, noe beplantning og støpte trapper og platter. Hele tomten er fellesområde ihht seksjonering.

Garasjen ble oppført i etterkant av seksjoneringen og er ikke omfattet av seksjoneringen. Praksis i sameiet tilsier at garasjen benyttes av seksjonen, men det er ikke laget noen skriftlig avtale på dette. Om dette skal formaliseres må det gjøres i samhandling med de resterende 3 seksjonseierne. Konferer gjerne megler vedrørende dette.

Regulering
Boligen ligger i område regulert til boligformål i kommunens arealdelsplan samt i reguleringsplanen for Leitet-Garshol. Utsnitt av reguleringsplan med bestemmelser, matrikkelrapport og tegninger, samt grunnboksutskrift og takst følger vedlagt.

Vei, vann, avløp
Eiendommen har adkomst via offentlig veg og er tilknyttet offentlig vann og avløp via private stikkledninger.

Tinglyste rettigheter
Ingen servitutter registrert, men utdrag av seksjonering er vedlagt fullstendig salgsoppgave med bilag. Fullstendig dokument kan fås ved henvendelse til megler.

Adgang til utleie
Boligen har ikke egen separat utleiedel men kan leies ut i sin helhet. Vær da for øvrig oppmerksom på eventuell skatt av leieinntekter, og mulig gevinstbeskatning ved et senere salg.

Overtakelse
Etter avtale med eier.

Avhendingsloven
Eiendommen overdras slik den fremstår ved besiktigelse. Selger fraskriver seg ansvar i henhold til avhendingsloven § 3-9. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann før bud inngis. Brosjyre om ?Lov om avhending av fast eiendom? kan fås av megler.

Boligkjøperforsikring
Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Det er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Betalingsbetingelser
1) Kjøpesum samt omkostninger innbetales pr. overtakelsesdato.
2) Skriftlig finansieringsbekreftelse må fremlegges senest ved kontraktsmøte.

Omkostninger
1) Dokumentavgift til Staten, 2,5% av kjøpesummen, samt
2) kr 525,- i tinglysingsgebyr for skjøte og kr 199,- for grunnboksattest.
3) Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter; kr 525,- pr. stk.
4)Boligkjøperforsikring kr 6 500,- (valgfritt)

Husleien inkluderer
Bygningsforsikring (ikke innbo).

Fullstendig informasjon om boligen
Møre Eiendomsmegling oppfordrer alle interessenter til å innhente fullstendig prospekt for å få all tilgjengelig informasjon om eiendommen.
Dette vil gi deg det beste grunnlaget for å vurdere om akkurat denne eiendommen er den rette for deg.
Vi gjør oppmerksom på at nettannonsen ikke nødvendigvis inneholder all praktisk og juridisk informasjon.

Kontakt megler eller last ned salgsprospektet direkte.

Jørn Velle

Jørn Velle


Eiendomsmegler MNEF

 
Garsholhaugen 2a