Åsebøen 9, 6017 Ålesund

Eieform: selveier
Boligtype: Leilighet
Primærrom: 21m²
Bruksareal: 28m²
Energimerking: E
Byggeår: 1971
Tomt: 4420m²
Knr:1504
Gnr:50
Bnr:1596
Prisantydning:990.000,-
Ligningsverdi:224.274,-
Lånetakst:950.000,-
Verditakst:1.000.000,-
AndelFellesutgifter:1.389,-
Eiendomstype
Leilighet
Prisantydning

990 000

 kr
+ Omkostninger
21/28 m²
1971

Beskrivelse

For fullstendig informasjon om boligen, bestill prospekt fra Møre Eiendomsmegling.
Fasiliteter
balkong/terrasse,heis,rolig område,kabel-tv,utsikt,sentralt,turterreng

Adkomst
Se kart. Det vil bli skiltet av Møre Eiendomsmegling ved felles visning.

Inneholder
4. etasje: Entré/gang, stue/kjøkken, bad og innglasset balkong.

Leiligheten disponerer en bod i 4. etasje og en i kjelleretasjen.

Standard
Kjøkken: Innredning med hvite, glatte fronter. Laminat benkeplate med keramisk topp. Kullfiltervifte, karusellskap, og integrert stekeovn og fullintegrert kjøleskap. Det er videre montert komfyrvakt og demping i skap og skuffer.

Bad: Dusj på vegg med opplegg for forheng. Wc, servant, speil og lysarmatur. Takventil m/ naturlig avtrekk. Varmekabler i gulv. Skap med 2 dører under servant.

Gulv : Innvendige guloverflater er belagt med eikeparkett/eikelister. Keramiske fliser på baderommet.
Vegger : Innvendige vegger er overflatebehandlet med malte flater/mur/strie.
Himlinger : Malte betonghimlinger i leiligheten. Nedsenket, malt himling på baderommet.

Informasjon er hentet fra verdi- og lånetakst og det henvises til denne for utfyllende informasjon. Det gjøres også oppmerksom på at Verdi- og lånetakst ikke er en tilstandsrapport. Interessenter oppfordres til å gjøre seg kjent med fullstendig verdi- og lånetakst, da dette kun er et utdrag. Verdi- og lånetakst finnes som vedlegg i fullstendig salgsoppgave med bilag som kan lastes ned eller fås hos megler.

Parkering
Sameiet disponerer 38 parkeringsplasser som leies ut etter søknad. Dette koster kr 200 for seksjonseiere, og kr 400 for kort nr to med utleiemuligheter per mnd.

Oppvarming
Varmekabler på bad. Ellers elektrisk oppvarming.

Bebyggelse
På tomten er det oppført en boligblokk på 8 etasjer. Området er forøvrig bebygd med boligblokker, dagligvarebutikk og sentralsykehus.

Beliggenhet
Eiendommen er beliggende sentralt på Åse. Fra eiendommen er det kort vei til kolonialbutikk på Åsetorget, barnehage og Ålesund sykehus. Like ved er det også flotte turstier, rekreasjonsområde og kjøpesenter.

På Bogneset er det flotte naturstier langs vannkanten mot Hatlane og videre mot Borgundgavlen. Langs vannet ligger også Sandingane som byr på ypperlig rekreasjonsmuligheter, med blant annet sandvolleyballbane og badeområder. Et lite stykke unna er det fine turområder på Hatlaåsen, og rundt Lerstadvannet. Disse turene er lett tilgjengelig og har områder som passer for alle.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved Spar Åsetorget som ligger bare et steinkast unna eiendommen. Butikken tilbyr et bredt utvalg av matvarer, ferskvarer, tippefunksjoner og post-i-butikk. Ikke langt unna finnes også Moa kjøpesenter, med et rikholdig utvalg av spisesteder, klesbutikker og nisjebutikker.

Fra Sykehuset er bussrutene langs 618-trassèen og videre til distriktet lett tilgjengelig. Bussruten til Ålesund sentrum og Moa går på det ofteste hvert 15. minutt og tar deg til sentrum på 25 minutter og til Moa på cirka 5 minutter.

Like unna eiendommen er det flere barnehager. Det er cirka 1 km til Åse barneskole, og rundt 3,8 km til Spjelkavik ungdomsskole. Borgund VGS og Spjelkavik VGS ligger rundt 3,5 km fra eiendommen og tilbyr en rekke studie- og yrkesfaglige studieretninger.

Tomten
Tomten er opparbeidet med grøntareal. Asfaltert adkomstvei og parkeringsareal utenfor blokken. Lett adkomst fra offentlig vei i området. Utsikt vest mot Sulafjellet og mot Sunnmørsalpane fra veranda.

Omkostninger
1) Dokumentavgift til Staten, 2,5% av kjøpesummen, samt
2) kr 525,- i tinglysingsgebyr for skjøte og kr 199,- for grunnboksattest.
3) Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter; kr 525,- pr. stk.
4)Boligkjøperforsikring kr 6 500,- (valgfritt)
5) Eierskiftegebyr kr 5 000,-

Husleien inkluderer
Fellesutgiftene inkluderer kommunale avgifter, forsikring (ikke innbo), revisjon/forretningsførsel, renhold i fellesarealer, vaktmester, strøm fellesarealer, heiskostnader, felles vedlikehold og Altibox.

Fullstendig informasjon om boligen
Møre Eiendomsmegling oppfordrer alle interessenter til å innhente fullstendig prospekt for å få all tilgjengelig informasjon om eiendommen.
Dette vil gi deg det beste grunnlaget for å vurdere om akkurat denne eiendommen er den rette for deg.
Vi gjør oppmerksom på at nettannonsen ikke nødvendigvis inneholder all praktisk og juridisk informasjon.

Kontakt megler eller last ned salgsprospektet direkte.