Alvikvegen 435, 6019 Ålesund

Eieform: selveier
Boligtype: Hytte
Soverom: 2
Primærrom: 65m²
Bruksareal: 68m²
Byggeår: 1970
Tomt: 2056m²
Knr:1504
Gnr:33
Bnr:13
Prisantydning:1.800.000,-
Ligningsverdi:85.158,-
Lånetakst:1.620.000,-
Verditakst:1.800.000,-
Eiendomstype
Hytte
Prisantydning

1 800 000

 kr
+ Omkostninger
65/68 m²
2
1970

Beskrivelse

For fullstendig informasjon om boligen, bestill prospekt fra Møre Eiendomsmegling.
Fasiliteter
strandlinje,fiskemuligheter,bademuligheter,innlagt strøm,turterreng,båtplass,utsikt,hage,rolig område,barnevennlig,balkong/terrasse

Inneholder
På tomten er det oppført en hytte, et anneks og et båthus.

Hytta har BRA og p-rom ca. 45m² og inneholder stue, kjøkken, 2 soverom, wc, vaskerom, vindfang og gang. Fra gangen er det utgang til terrasse med flott utsikt og trapp ned til terrenget. Det er også en platting ved inngangsdøren som henger sammen med terrassen. Hytta har også krypkjeller og kryploft som ikke har målbart areal.

Annekset har BRA 23m² og P-rom ca 23m². P-rommene i hytta er stue, soverom og vindfang. I tillegg er det en bod i bygget. Fra stuen er det utgang til balkong med flott utsikt.

Båthuset har BRA 36m² og inneholder et rom med to doble dører og på vestsiden er det tillaget med en treplatting.

Standard
Både hytte og anneks står foran modernisering og oppgraderinger.

Hytta har en lys stue med store vindusflater og god plass til sittegruppe og spisebord. Kjøkkenet har en enkel hvit innredning med nedfelt oppvaskkum. Det er ikke innlagt vann/avløp i forbindelse med oppvaskkummen. Toalettrommet har en mulldo. Gulvene i hytta har hovedsakelig gulvbelegg, veggene har i hovedsak trepanel og malt trepanel og humlingene er hvitmalt panel og umalt panel.

Anneks har en lys stue med flott utsikt og et soverom. På gulvene er det i hovedsak tregulv og noe teppe og på veggene og i himlingen er det i hovedsak panel.

Det tilhører en brygge til eiendommen. Denne ble skadet i Dagmar (desember 2011) og er ikke utbedret.

Informasjon er hentet fra verdi- og lånetakst og det henvises til denne for utfyllende informasjon. Det gjøres også oppmerksom på at Verdi- og lånetakst ikke er en tilstandsrapport. Interessenter oppfordres til å gjøre seg kjent med fullstendig verdi- og lånetakst, da dette kun er et utdrag. Verdi- og lånetakst finnes som vedlegg i fullstendig salgsoppgave med bilag som kan lastes ned eller fås hos megler.

Oppvarming
Hytte: Det er montert en peisovn i stue, men denne er defekt. Ellers elektrisk oppvarming via panelovner i de rom hvor dette er montert.
Anneks: Elektrisk oppvarming via panelovner i de rom hvor dette er montert.

Bebyggelse
Fritidseiendom i rolige naturskjønne omgivelser ved sjøkanten.

Hytta ble oppført i 1945 og tilbygget med toalettrom i ca 1970. Hytta har fundament av naturstein/støpt på hoveddel og murstein i tilbygget mot øst, yttervegger i bindingsverk kledd med liggende bordkledning og takkonstruksjon i sperrekonstruksjon med taktro tekket med pappshingel. Vinduene har enkle glas og ytterdørene er lekkert og beisede dører.

Annekset ble oppført i 1973 på støpte søyler. Ytterveggene er i bindingsverk kled med liggende bordkledning og takkonstruksjonen er av takstoler tekket med papptekking. Det gjøres oppmerksom på at det er synlig råteskade i deler av taket. Dette er synlig under takutstikket på balkongen. Vinduene er koblede glass og ytterdøren er malt tredør.

Båthuset ble oppført i 2006 og har yttervegger i bindingsverk kledd med liggende bordkledning og takkonstruksjon i sperrekonstruksjon med takåser og metallplater taktekking.

For mer utfyllende informasjon se vedlagt verdi- og lånetakst datert 16.08.2017 skrevet av takstmann Steinar Åkre.

Beliggenhet
Hytta ligger idyllisk og skjermet til i naturskjønne omgivelser ved sjøen. Nærområdet består av frittliggende fritidseiendommer og noen eneboliger. Eiendommen ligger i skrånende terreng. Det er ca. 8 min kjøring til Moa og ca. 18 min til Ålesund sentrum.

Tomten
Eiet tomt på 2.056,4m² som i hovedsak er en naturtomt som er innegjerdet mot sør. Det er bygget en tretrapp i terrenget til nedre del av tomten, mot sjøen hvor naustet er oppført.

Omkostninger
1) Dokumentavgift til Staten, 2,5% av kjøpesummen, samt
2) kr 525,- i tinglysingsgebyr for skjøte og kr 199,- for grunnboksattest.
3) Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter; kr 525,- pr. stk.
4) Boligkjøperforsikring kr 9 200,- (valgfritt)

Fullstendig informasjon om boligen
Møre Eiendomsmegling oppfordrer alle interessenter til å innhente fullstendig prospekt for å få all tilgjengelig informasjon om eiendommen.
Dette vil gi deg det beste grunnlaget for å vurdere om akkurat denne eiendommen er den rette for deg.
Vi gjør oppmerksom på at nettannonsen ikke nødvendigvis inneholder all praktisk og juridisk informasjon.

Kontakt megler eller last ned salgsprospektet direkte.

Nils Arne Riise

Nils Arne Riise


Eiendomsmegler MNEF
Cesilie Nedrelid

Cesilie Nedrelid


Eiendomsmegler MNEF

 
Alvikvegen 435