Holmegata 6g, 6153 Ørsta

Eieform: selveier
Boligtype: Leilighet
Soverom: 2
Primærrom: 107m²
Bruksareal: 110m²
Energimerking: D
Byggeår: 2002
Tomt: 5711m²
Knr: 1520
Gnr: 15
Bnr: 970
Prisantydning: 2.250.000,-
Ligningsverdi: 638.598,-
Lånetakst: 2.000.000,-
Verditakst: 2.250.000,-
AndelFellesutgifter: 3.080,-
Eiendomstype
Leilighet
Prisantydning

2 250 000

 kr
+ Omkostninger
107/110 m²
2
2002

Beskrivelse

For fullstendig informasjon om boligen, bestill prospekt fra Møre Eiendomsmegling.
Adkomst
Se kart. Det vil bli skiltet av Møre Eiendomsmegling ved felles visning.

Inneholder
Leiligheten har samlet BRA 110m² og p-rom 107m² og går over to etasjer. Leilighetens første etasje har p-rom 50m² og inneholder 2 soverom, bad, vaskerom, gang og vindfang. Det er også en bod i etasjen på ca. 3m². Ved hovedinngangen er det en terrasse på ca. 18m². Leilighetens andre etasje har p-rom 57m² og inneholder stue og kjøkken i åpen løsning. Fra kjøkkenet er det utgang til en balkong på ca. 2,5m².

Standard
Stuen og kjøkkenet ligger i leilighetens øverste etasje og er gjennomgående med åpen løsning. Med store vindusflater gir dette en lys stue/kjøkken løsning med god romfølelse. Kjøkkeninnredningen har folierte glatte skapfronter i kirsebærfarge, benkeplate av laminat med nedfelt vask og god benkeplass. Det er utsparing til komfyr, oppvaskmaskin og kjøleskap. Badet ligger i leilighetens 1.etasje sammen med bl.a. de 2 lyse soverommene av god størrelse. Badet er innredet med dusjnisje, wc og baderomsinnredning med underskap, nedfelt servant, overskap og speil med lys over. Det er flis med oppkant på gulvet og vinylbelegg på veggene, fliser på vegg i dusjnisje. I etasjen er det også et praktisk vaskerom som er utstyrt med skyllekar og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Her er det vinylbelegg på gulvet og veggene. Ellers i leiligheten er det hovedsakelig malerstirer på veggene, parkett og vinylbelegg på gulvene og malte betongelementer i himlingene.
Kun integrerte hvitevarer medfølger i salget.

Det er tillaget med lys og stikkontakt i boden som ligger i underetasjen.

Tekniske installasjoner:
Skjult elektrisk opplegg med automatsikringer
Rør-i-rør system
Balansert ventilasjon
Porttelefon

Informasjon er hentet fra verdi- og lånetakst og det henvises til denne for utfyllende informasjon. Det gjøres også oppmerksom på at Verdi- og lånetakst ikke er en tilstandsrapport. Interessenter oppfordres til å gjøre seg kjent med fullstendig verdi- og lånetakst, da dette kun er et utdrag. Verdi- og lånetakst finnes som vedlegg i fullstendig salgsoppgave med bilag som kan lastes ned eller fås hos megler.

Parkering
Leiligheten disponerer en biloppstillingsplass felles garasjeanlegg.

Oppvarming
Varmekabler i gulv på badet og ellers elektrisk oppvarming via panelovner i de rom hvor dette er montert.

Bebyggelse
Leiligheten som går over 2 etasjer ligger fint til på toppen av et butikk/forretningsbygg som var oppført i 2001/2002. Blokken er oppført med fundamenter og grunnmur i betong, yttervegger i bindingsverkkonstruksjon og betongelement i malt utførelse, takkonstruksjon i antatt hulldekke elementer av betong tekket med papp tekking. Balkong og terrasse er oppført i bjelkelagkonstruksjon med spaltegulv og rekkverk av tre i malt utførelse.
Vinduene i leiligheten er aluminiums vinduer med 2 lags glass.

Leiligheten har adkomst via heis og trapp.

For mer utfyllende informasjon se vedlagt verdi- og lånetakst datert 08.08.17 skrevet av takstmann Øyvind Tjervåg.

Beliggenhet
Leiligheten ligger fint til i Ørsta sentrum med fin utsikt og solrik plassering. Det er gåavstand til alle sentrumsfasiliteter, barnehager, skoler og småbåthavn. Skolebuss til VGS og Høyskole i Volda.
Mange fritidstilbud for alle aldersgrupper innen idrett og kultur og gode muligheter for korte og lange turer i flott sommernatur, sommer som vinter. Nærområdet består i hovedsak av forretninger og leiligheter.

Tomten
Festet tomt på 5.711,2m² som er felles for sameiet. Tomten er opparbeidet med parkeringsområde og noe beplantning. Stor koselig takterrasse med gress, over 1.etasje, som er fellesareal og har inngang til leilighetene. Festeavgift pr år er ihht budsjett kr. 102.000,- for 2017. Seksjonens andel av dette er dekt i fellesutgiftene. Utdrag av fasteavtalen følger vedlagt. Eventuell forhandling om festeavgift, innløsing av tomt etc vil være sameiets anliggende.

Omkostninger
1) Dokumentavgift til Staten, 2,5% av kjøpesummen, samt
2) kr 525,- i tinglysingsgebyr for skjøte og kr 199,- for grunnboksattest.
3) Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter; kr 525,- pr. stk.
4) Eierskiftegebyr til sameie kr. 4.196,-
5) Boligkjøperforsikring kr 6 500,- (valgfritt)

Husleien inkluderer
Kr 3.080,- pr mnd fordelt på hhv :
Garasjeplass kr. 304,- og driftsutgifter kr. 2.776,-

Driftsutgiftene inkluderer: Kommunale avgifter (ikke eiendomsskatt), festeavgift, bygningsforsikring (ikke innbo), energi/strøm fellesarealer, vaktmestertjenester, renhold av fellesområde, kostnader brannvern, heis, styrehonorar, revisjon og forretningsførsel og forvaltning, øvrig vedlikehold og andre driftskostnader. Se vedlagt resultatregnskap for nærmere spesifisering.

Fullstendig informasjon om boligen
Møre Eiendomsmegling oppfordrer alle interessenter til å innhente fullstendig prospekt for å få all tilgjengelig informasjon om eiendommen.
Dette vil gi deg det beste grunnlaget for å vurdere om akkurat denne eiendommen er den rette for deg.
Vi gjør oppmerksom på at nettannonsen ikke nødvendigvis inneholder all praktisk og juridisk informasjon.

Kontakt megler eller last ned salgsprospektet direkte.

Jørn Velle

Jørn Velle


Eiendomsmegler MNEF

 
Holmegata 6g