Gustav Puntervolds gate 31 C, 6006 Ålesund

Eieform: andel
Boligtype: Leilighet
Soverom: 2
Primærrom: 66m²
Bruksareal: 66m²
Energimerking: E
Byggeår: 1958
Tomt: 1802m²
Knr:1504
Gnr:120
Bnr:141
Prisantydning:1.450.000,-
Ligningsverdi:484.335,-
Lånetakst:1.300.000,-
Verditakst:1.450.000,-
AndelFellesgjeld:189.000,-
AndelFellesutgifter:4.050,-
Eiendomstype
Leilighet
Prisantydning

1 450 000

 kr
+ Omkostninger
66/66 m²
2
1958

Beskrivelse

For fullstendig informasjon om boligen, bestill prospekt fra Møre Eiendomsmegling.
Fasiliteter
balkong/terrasse,sentralt

Adkomst
Se kart. Det vil bli skiltet av Møre Eiendomsmegling ved felles visning.

Inneholder
Leiligheten som er beliggende i 1. etasje har samlet BRA og P-rom 66m². Leiligheten har romslig stue med utgang til veranda, koselig kjøkken, bad med opplegg for vaskemaskin, 2 soverom med garderobeskap og entré.
Leiligheten disponerer også to boder i kjelleren på 3m² og 2,7m² samt en nettingbod på loftet som ikke har målbart areal.

Standard
Leiligheten haren lys og romslig stue med utgang til veranda. Praktisk kjøkken med plass til spisebord og har innredning med fronter i eik og laminat benkeplate fra 2004. Innredningen har utsparing til komfyr og oppvaskmaskin. Kun integrerte hvitevarer medfølger i salget.
Badet ble oppgradert i 2010 med nye lyse fliser på gulv og vegger i moderne farger. Badet er innredet med wc, dusjkabinett, opplegg for vaskemaskin og hvit baderomsinnredning med helstøpt servantplate, underskap, overskap og speil med lys over. Mekanisk vifte.
Der er to soverom hvor ene har inngang fra entré og et garderobeskap med speil og hovedsoverommet har inngang fra stuen og en romslig skyvedørsgarderobe.
Gulvene i leiligheten har parkett og lakkert tregulv, veggene har malt strie og malte flater og himlingene er i hvitmalt betong.
Det er montert portåpner og kun en halv trapp ned til Utgangsdøren.
Informasjon er hentet fra tilstandsrapport og det henvises til denne for utfyllende informasjon. Interessenter oppfordres til å gjøre seg kjent med fullstendig tilstandsrapport, da dette kun er et utdrag. Tilstandsrapporten finnes som vedlegg i fullstendig salgsoppgave med bilag som kan lastes ned eller fås hos megler.

Parkering
Det er tillaget med felles biloppstillingsplasser på borettslagets tomt.

Oppvarming
Det er vedovn i stuen og varmekabler i gulv på badet. Ellers elektrisk oppvarming via panelovner i de rom hvor dette er montert.

Bebyggelse
Blokken ble oppført i 1958 og oppgradert med etterisolering av yttervegger, nye vindu og nye balkongdører i ca. 2003. Blokken har grunnmur i betong, yttervegger i betong som er utvendig platekledd og takkonstruksjon i sperrekonstruksjon med taktro og skifer på yttertaket. Taktekkingen ble fornyet i 2009. Etasjeskillere i betong. Vinduene i leiligheten er i vedlikeholdsfrie materialer og har 2-lags isolerglass.
For mer utfyllende informasjon se vedlagt tilstandsrapport datert 21.06.2017 skrevet av takstmann Steinar Åkre.

Beliggenhet
Eiendommen ligger i ytre bydel i Skarbøvika og er del av en stor boligblokk med 21 leiligheter. Blokka ligger nært sjøen med fjøra like nedfor bygget.
Avstand til bysentrum med alle fasiliteter ca 3 km, og det er kort vei til busstopp med hyppige avganger til sentrum, Moa etc.
Barne- og ungdomsskole, barnehage og dagligvare innenfor ca 0,3 km.
Kort vei til Tueneset med flotte tur- og aktivitetsområde, Skarbøvik IF sitt idrettsanlegg, Atlanterhavsparken og Sukkertoppen.

Tomten
Eiet tomt på 1.802m² som er felles for borettslaget. Eiendommen har tilnærmet flat asfaltert adkomst fra sør. Det er parkeringsplasser langs friareal mot øst og langs nordvestsiden. Det er inngang til leilighetene fra nordvest og utearealer har en koselig utestue og asfalterte gang- og kjørearealer. Stakittgjerde mot friområde mot sjøen mot nordvest og nord og en støpt platting på nordøstsiden samt en nybygget felles treterrasse på sørsiden av blokka. Terrassen er delvis overbygd.

Omkostninger
I tillegg til kjøpesummen betaler kjøperen for overføring av andel kr 430,-, pantenoteringsgebyr kr 430,- og attestgebyr kr 199,-. Boligkjøperforsikring kr 3 900,- ( valgfritt)

Husleien inkluderer
Kr 4.050,- pr mnd som inkluderer nedbetaling fellesgjeld (avdrag og renter), tv, internett, kommunale avgifter, eiendomsskatt, forsikringer (ikke innbo), energi/strøm fellesarealer, styrehonorar, forretningsførsel og forvaltning, vedlikehold og andre driftskostnader. Se vedlagt resultatregnskap for nærmere spesifisering.

Fullstendig informasjon om boligen
Møre Eiendomsmegling oppfordrer alle interessenter til å innhente fullstendig prospekt for å få all tilgjengelig informasjon om eiendommen.
Dette vil gi deg det beste grunnlaget for å vurdere om akkurat denne eiendommen er den rette for deg.
Vi gjør oppmerksom på at nettannonsen ikke nødvendigvis inneholder all praktisk og juridisk informasjon.

Kontakt megler eller last ned salgsprospektet direkte.

Nils Arne Riise

Nils Arne Riise


Eiendomsmegler MNEF
Cesilie Nedrelid

Cesilie Nedrelid


Eiendomsmegler MNEF

 
Gustav Puntervolds gate 31 C