Tafjord Camping, 6213 Tafjord

Eieform: selveier
Boligtype: Forretning
Tomt: 36000m²
Knr: 1524
Gnr: 37
Bnr: 212
Prisantydning: 2.200.000,-
Verditakst: 4.200.000,-
KommunaleAvgifter: 7.096,-
Eiendomstype
Forretning
Prisantydning

2 200 000

 kr
+ Omkostninger
 m²

Beskrivelse

For fullstendig informasjon om boligen, bestill prospekt fra Møre Eiendomsmegling.
Beliggenhet
Campingen ligger sentralt og fint til i Tafjord.

Inneholder
På campingplassen er det driftsbygning, kiosk, 2 sanitæranlegg, 3 hytter, vaskeplass, tømmestasjon og plass til ca. 100 enheter (bobiler, campingvogner og telt). Totalt er det 106 strømuttak og det er lagt opp med måler og brukerne betaler for faktisk bruk. Det er en del fastboende med vogner og spikertelt på området.

Våningshus som er omtalt i taksten følger ikke med i salget, og er ikke en del av eiendommen. Bolighuset som ligger ved kioskbygget følger med.
Driftsbygning inneholder fjøs, melkerom og silo.

Hyttene er like og inneholder oppholdsrom med kjøkkenkrok og soverom med køyesenger.

Kiosken har kiosk med varereoler, kjøkken, bakrom og avdelt rom med rom for kjøleskap. På enden av bygningen er det et rom som beboerne på campingplassen kan bruke til kjøkken. Det er krypkjeller under bygget som blir brukt når vann tappes ut etter sesong.

Sanitæranleggene er delt i to avdelinger, en for damer og en for herrer, vaskerom, 1 rom for bevegelseshemmede og i tillegg er der bakrom hvor det står vv-beredere. Hver avdeling inneholder åpent rom, dusjrom og toalett. Det er også her krypkjeller som benyttes når vann skal tappes ut etter sesong.

Standard
Hyttene: Her er det enkel innredning og kjøkkenet er utstyrt med kokeplate.

Kiosk: Kjøkkenet er godkjent av mattilsynet og har bl.a. pizzaovn, grill og frityrkoker. I rommet på enden av bygget som beboerne bruker som kjøkken er det innredet med kokeplate og oppvaskbenk.

Sanitæranleggene: Hver avdeling har et åpent rom ved inngang med vaskerenne av stål, 2 dusjrom og 3 klosett med vask. I avdelingen til herrene er ene klosettet byttet ut med urinal. I bakrommer er det lager med 3 vv-beredere og skyllekar på det eldste, mens det nyeste har en vv-bereder som dekker begge avdelingene. I vaskerommet er det skyllekar og opplegg for 2 vaskemaskiner og tørketrommel.

Oppvarming
Elektrisk oppvarming.

Løpende kostnader
Måking, vegavgift, renovasjon, vannavgift, forsikring, strømforbruk og lignende. Kommunale avgifter: Kr 1.396,20 pr. 2015 for campingen. Renovasjon gjennom ÅRIM med basisabonnement restavfall på kr. 2.300,-+ mva pr år og kr. 2,50 pr.kg avfall. Kr. 3.400+ mva pr år for papirdunk.

Byggemåte (bebyggelse)
Driftsbygg: Byggeåret er ukjent, men det er ombygd i 1968. Grunnmur i gråstein, vegger er bindingsverk med stående kledning og taktekking er eldre solid konstruksjon med pålagt tro og Altaskifer og alu.plater i vestre del av tak.

3 Hytter: Byggeåret er ca. 1996. Grunnflaten er ca. 19m² + altan med rekkverk på ca. 6m². Hyttene står på betongsøyler, vegger av isolert bindingsverk med liggende villmarkspanel og taktekking av sperrer med tro og pappshingel.

Kiosk: Bygget i ca. år 1996. Bygningen har støpt ringmur, vegger i bindingsverk med stående villmarkskledning og taktekking av pappshingel.

Sanitæranleggene: Ene er bygget rundt år 1995 og det andre er bygget i år 2000. Bygningene står på støpt ringmur, vegger er i isolert bindingsverk med liggende villmarkskledning og taktekking med pappshingel.

For mer informasjon se vedlagt takstrapport.

Ferdigattest/brukstillatelse
Det foreligger ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse, kommunen bekrefter at eiendommen er lovlig oppført.

Parkering
Det er godt med parkeringsmuligheter på området.

Adkomst
Se kart.

Tomt
Ca 36.000 m² eiet tomt. Eiendommen omfatter grøntareal, bygninger og veger.

Regulering
Eiendommen er regulert til Campingplass. Reguleringsplan: Tafjord Camping. Utsnitt av reguleringsplan med reguleringsbestemmelser og tegninger, samt grunnboksutskrift og takstrapport følger vedlagt i prospektet.

Vei, vann, avløp
Offentlig kloakk via septiktank på eiendommen og privat vannverk.

Tinglyste rettigheter
Se vedlagt grunnbok.
100765 09/02/1967 Rettighetshaver Tafjord Kraftselskap Ekspropriasjon av grunn og rettigheter for anl. av kraftstasjon. Overført fra 1524/37/6
101452 24/04/1969 Rettighetshaver Tafjord Kraftselskap. Overført fra 1524/37/6

Diverse
Driftsbygningen er nå brukt som lager og passer godt til bl.a. vinterlagring av fortelt, møbler etc. Årlig leie for fast plass til campingvogn er i dag kr. 5.500,- + mva.

Overtakelse
Etter avtale med eier.

Avhendingsloven
Eiendommen selges som den er etter bestemmelsene i Lov om avhending av fast eiendom. Avhendingsloven fravikes på følgende punkt:

Den absolutte reklamasjonsfristen i § 4-19 begrenses til 2 år.
Selgers ansvar for mangler jf.§ 3-9 2.ledd fravikes.

Før bud gis må salgsprospekt med innholdsfortegnelse, og bilag være grundig gjennomgått. Eiendommen må være grundig besiktiget. I bilagene finnes utkast til kjøpekontrakt. Dersom det ikke tas forbehold om endringer i denne i forbindelse med budgivning, ansees kjøpekontrakten som godkjent.

Bilag som forutsettes gjennomlest før inngivelse av kjøpetilbud:
- Utkast til kjøpekontrakt
- Verdi- og lånetakst
- Kopi av reguleringskart med bestmmelser, målebrev, og situasjonskart
- Kopi av grunnboksutskrift og pantebøker
- Budskjema

Eiendomsmeglerlovens § 6-10, jfr forskriftenes §§ 6-3 og 6-4, angående plikter ved budgivning og innsyn i budrunden fravikes.

Betalingsbetingelser
1) Kjøpesum samt omkostninger innbetales pr. overtakelsesdato.
2) Skriftlig finansieringsbekreftelse må fremlegges senest ved kontraktsmøte.

Omkostninger
1) Dokumentavgift til Staten, 2,5% av kjøpesummen, samt
2) kr 525,- i tinglysingsgebyr for skjøte og kr 199,- for grunnboksattest.
3) Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter; kr 525,- pr. stk.

Fullstendig informasjon om boligen
Møre Eiendomsmegling oppfordrer alle interessenter til å innhente fullstendig prospekt for å få all tilgjengelig informasjon om eiendommen.
Dette vil gi deg det beste grunnlaget for å vurdere om akkurat denne eiendommen er den rette for deg.
Vi gjør oppmerksom på at nettannonsen ikke nødvendigvis inneholder all praktisk og juridisk informasjon.

Kontakt megler eller last ned salgsprospektet direkte.

Odd Arild Sæther

Odd Arild Sæther


Eiendomsmegler MNEF

 
Tafjord Camping